Street style : Η Kendall Jenner με καθημερινό look μας δείχνει πως το boho μπορεί να είναι minimal

Street style : Η Kendall Jenner με καθημερινό look μας δείχνει πως το boho μπορεί να είναι minimal...
Street style : Η Kendall Jenner με καθημερινό look μας δείχνει πως το boho μπορεί να είναι minimal



Boho, αγαπημένη τάση για το καλοκαίρι , το έχουμε συνδυάσμένο στο μυαλό μας με αέρινα φορέματα, πολλές φορές με διάφορα prints, σανδάλια, πλεξούδες στα μαλλιά και φυσικά μεγάλα σκουλαρίκια. Να λοιπόν που το boho style μπορέι να γίνει minimal και ίσως είναι ακόμα πιο ωραίο από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σαν boho, η Kendall Jenner μας δείχνει πως θα το κάνουμε να πετύχει και πραγματικά το έχει κάνει τέλεια.

Έχει επιλέξει ένα απλό κοντό τζιν σορτσάκι , συνδυασμένο με ένα minimal σε μαύρο χρώμα crop-top και τα αγαπημένα μας για φέτος lace sandals. Εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις δύο ακόμα στοιχεία που θα απογειώσουν το boho-minimal look σου, ποια είνα αυτά; Επίλεξε μια cross body ή clutch bag, ιδανικά με κρόσια, έτσι θα τονίσει λίγο ακόμα την boho πλευρά του look σου και ολοκλήρωσε με minimal γυαλιά ηλίου. Έτσι με πανεύκολες κινήσεις θα έχεις ένα άκρως stylish look και θα είσαι έτοιμη να βγείς στους δρόμους και να κάνεις θραύση.

Εμείς κάναμε μιά έρευνα αγοράς και πολύ εύκολα αντιγράψαμε το look της Kendall. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να δεις την gallery, να ανοίξεις την ντουλάπα σου και να αρχίσεις τους συνδυασμούς.Ξεκίνα!

Δες εδώ την Eleonora Carisi, με το ιδανικό street style!