Street style : Η Alexandra Pereira φορά ριγέ φόρεμα με τον πιο casual-chic τρόπο

Street style : Η Alexandra Pereira φορά ριγέ φόρεμα με τον πιο casual-chic τρόπο...
Street style : Η Alexandra Pereira φορά ριγέ φόρεμα με τον πιο casual-chic τρόπο



Tι θα έλεγες από το Πάσχα και μετά να υιοθετήσεις ένα πιο casual-chic στιλ; Αν η απάντηση σου είναι θετική, τότε η έμπνευση σου για σήμερα, είναι η αγαπημένη fashion blogger, Alexandra Pereira. H fashionista, έχει το ταλέντο να συνδυάζει πετυχημένα το απλό ντύσιμο με το chic στιλ.

Ένα look που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πραγματικά προτείνουμε να το δοκιμάσεις και εσύ, είναι εκείνο που φόρεσε ένα πολύχρωμο ριγέ loose παντελόνι. Το οποίο συνδύασε με ένα απλό λευκό πουκάμισο, καφέ μπαλαρίνες και τσάντα στο ιδιο χρώμα. Το σύνολο ολοκλήρωσε με βραχιόλια, ψάθινο καπέλο (ιδανικό για τον ήλιο που τις τελευταίες μέρες καίει τόσο) και γυαλιά ηλίου σε cat-eye εκδοχή.

Αν ψάχνεις και εσύ ένα ντύσιμο για τις μέρες του Πάσχα, είτε θα μείνεις στην πόλη είτε φύγεις στο χωριό σου ή σε κάποιο νησί, πάρε παράδειγμα από την Alexandra και δες την gallery που ακολουθεί!

Η Kendall Jenner δοκίμασε ένα boho look που θα θες να δοκιμάσεις ακόμα και σήμερα. Check εδώ πως θα το υιοθετήσεις και εσύ!