Street style : H Valentina Ferragni με 70s style σου βάζει ιδέες για το επόμενο σου look

Street style : H Valentina Ferragni με 70s style σου βάζει ιδέες για το επόμενο σου look...
Street style : H Valentina Ferragni με 70s style σου βάζει ιδέες για το επόμενο σου look



Tην Chiara Ferragni σίγουρα την ξέρεις (και μάλλον είσαι μια από τους 6 εκατομμύρια followers της!), την μικρή της αδερφή Valentina όμως; Μην ανησυχείς μιας και σήμερα θα στην συστήσουμε εμείς, αφού ακολουθεί πιστά τα χνάρια της αδερφής της. Με σχεδόν 1 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, η Valentina αποτελεί έμπνευση για πολλά κορίτσια και σχεδόν κάθε μέρα έχει κάτι καινούργιο να προτείνει.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, σταθήκαμε στο outfit που διάλεξε, το οποίο μας άρεσε πολύ αφού είναι επηρεασμένο από την δεκαετία του 70' αλλά πάντα προσαρμοσμένο στο τώρα. Συγκεκριμένα η Valentina φόρεσε ένα λευκό διάφανο πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς και ολοκλήρωσε το look με λευκό σουτιέν και μαύρες γόβες. Εμείς για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προτείνουμε να κρατήσεις και μια μαύρη μίνι cross body τσάντα και στρογγυλά γυαλιά με καθρέπτες. Μια εμφάνιση απλή, στιλάτη και τόσο θηλυκή!

Στην gallery που ακολουθεί, check όλα τα must-have που θα χρειαστείς για να πετύχεις παρόμοιο look με αυτό της Valentina και ντύσου πιο stylish από ποτέ.

Δεν ξέρεις πως να φορέσεις το boho maxi φόρεμα; Δες εδώ τι σου προτείνει η Annabelle Fleur!