Η χουχουλιάρικη ζακέτα της Jessica Alba και πώς να ντυθεί η νέα μαμά

Η χουχουλιάρικη ζακέτα της Jessica Alba και πώς να ντυθεί η νέα μαμά



Είναι γνωστό όταν είσαι μαμά και ιδιαίτερα νέα μαμά, δεν υπάρχει χρόνος να αφιερώσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Απλά αρπάζεις τα πρώτο ρούχο που βρίσκεις στο συρτάρι σου –και αν είσαι τυχερή και δεν έχει λεκέδες από φρουτόκρεμα- το φοράς και ξεκινάς το τρέξιμο.

Το ξέρουμε ότι τα ρούχα σου είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς αλλά μην ξεχνάς ότι καλοντυμένη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να περάσεις απεριόριστο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να ετοιμαστείς. Αν είσαι νέα μαμά, χρειάζεσαι κάποια βασικά κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις χωρίς να το προσπαθείς. Μία μεγάλη ζακέτα είναι το κατάλληλο κομμάτι για να κάνει και το πιο απλό ντύσιμο  να φωτίσει. Αντί των κλασικών sneakers επέλεξε ένα ζευγάρι ankle boots που πάνε με όλα τα είδη jean και όλα τα σώματα.

Για να κάνεις ακόμα πιο γρήγορα να ετοιμασθείς δοκίμασε να έχεις μόνο μονόχρωμα ρούχα έτσι ώστε να μην σπαταλάς χρόνο να συνδυάζεις διαφορετικά prints. Ρούχα σε γήινα χρώματα είναι συνήθως ευκολότερα να συνδυαστούν μεταξύ τους.