Η Jeniffer Lopez κάνει το μικρό μαύρο φόρεμα να δείχνει πιο σέξι από ποτέ

Η Jeniffer Lopez κάνει το μικρό μαύρο φόρεμα να δείχνει πιο σέξι από ποτέ



Ίσως το πιο κλασικό φόρεμα και το αγαπημένο του Hollywood, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο σικάτο, ο τέλειος καμβάς για πειραματιστείς με τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το little black dress στις πιο formal και chic εκδοχές του, μέχρι το γόνατο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μία γυναίκα όπως η Jennifer Lopez, δεν μπορεί να καταφέρει να του αλλάξει τελείως στυλ.

Όταν έχεις βέβαια τα πόδια της Jennifer, ότι και να φορέσεις θα δείχνει υπέροχο και σέξι, παρόλα αυτά ας χειροκροτήσουμε την JLo From The Block, κατάφερε να κάνει ένα τόσο κλασικό φόρεμα να βγάζει αισθησιασμό χωρίς να αποκαλύπτει καθόλου δέρμα –εκτός από τα γυμνασμένα πόδια της φυσικά.

Δεν υπάρχουν κανόνες για να φορέσεις ένα μαύρο φόρεμα αρκεί να μην το κάνεις να φαίνεται βαρετό, μέσα από σκουρόχρωμα αξεσουάρ. Το μαύρο χρειάζεται την δυναμική λεπτομέρεια που θα το κάνει να φωτίσει και η Jennifer το ξέρει αυτό. Πρόσεξες την μικρή λεπτομέρεια από τον κόκκινο γιακά στο λαιμό της;  Είναι αρκετή για να κάνουν το σύνολο της Jlo να ξεχωρίσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Δοκίμασε το και εσύ!