Ήρθε η εποχή να φορέσουμε burgundy όπως η Khloe Kardashian

Ήρθε η εποχή να φορέσουμε burgundy όπως η Khloe Kardashian



Θα θέλαμε να υπερασπιστούμε την άποψη ότι δεν φταίει το γεγονός ότι επηρεαζόμαστε από τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν. Βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στις γιορτές τόσο πιο πολύ επηρεαζόμαστε από αυτές.

Θέλουμε glitter, πούλιες, κόκκινο χρώμα, βελούδο και μπορντό… αχ πόσο λατρεύουμε το μπορντό χρώμα. Είναι ζεστό, σκούρο αλλά ταυτόχρονα αρκεί για να τραβήξει τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι πως το μπορντό είναι αρκετά εορταστικό χρώμα από το κόκκινο κυρίως γιατί ενώ αποτελεί απόχρωση σου, μπορεί να συνδυαστεί με πιο πολλά χρώματα  και ταιριάζει ιδανικά με κοσμήματα σε όλες τις μεταλλικές αποχρώσεις.

Αν θες να επενδύσεις φέτος σε κοσμήματα που να τραβήξουν την προσοχή και θα σε κάνουν να λάμπεις τότε το burgundy είναι το κατάλληλο χρώμα για σένα αυτά τα Χριστούγεννα.

Αν πάλι έχεις βαρεθεί τα μπορντό top και φορέματα, τότε επέλεξε φούστες, παντελόνια ή ακόμη και παπούτσια σε burgundy χρώμα, βάζοντας και εσύ στο στα outfit σου το must try χρώμα της σεζόν, όπως η σέξι Khloe Kardashian.