HOT HOT HEAT: Η πιο σέξι εμφάνιση της Jennifer Lawrence είναι στην πραγματικότητα και η πιο απλή

HOT HOT HEAT: Η πιο σέξι εμφάνιση της Jennifer Lawrence είναι στην πραγματικότητα και η πιο απλή



Δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε την φωτογραφία της Jennifer Lawrence, η οποία εμφανίστηκε χτες με κατακόκκινο bodycon φόρεμα και απλό μαύρο blazer, καθώς κατέφτανε στο Late Show με τον David Letterman στη Νέα Υόρκη.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την πιο απλή εμφάνιση της ηθοποιού, που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα πλαίσια της προώθησης της καινούριας της ταινίας The Hunger Games: Mockingjay – Part 1. Μπορεί στην αρχή της εβδομάδας να μας ενθουσίασε στο κόκκινο χαλί με τη λευκή Dior τουαλέτα της αλλά χτες στην πιο formal εμφάνιση της μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο –πόσο πιο πολύ να το αγαπήσεις αυτό το κορίτσι.

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα ενός κολλητού φορέματος σε κόκκινο χρώμα δεν κάνει στο μυαλό μας και πολύ σικ και elegant αλλά αν το συνδυάσεις σωστά όπως η Lawrence, τότε θα καταφέρεις να πετύχεις και εσύ αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.
Συνδύασε το με ένα oversize blazer όπως η ηθοποιός και ένα ζευγάρι πέδιλα με ψηλό τακούνι. Φρόντισε τα πέδιλα να είναι όσο πιο διακριτικά γίνεται για να μην τραβάνε παραπάνω από ότι πρέπει τα βλέμματα και κυρίως να βγάζουν προς τα έξω την κλασική «less is more» κομψότητα. Περιόρισε τα κοσμήματα σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε πολύ μικρό μέγεθος, όπως οι κλασικές πέρλες.

Επειδή το χρώμα του φορέματος τραβάει αρκετά τα μάτια και είμαστε σίγουρες ότι θα θελήσεις να βάψεις τα χείλια σου σε κραγιόν στην ίδια  κόκκινη απόχρωση –λογικό και εμείς το ίδιο θα κάναμε- φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι σε ήπιους τόνους, αποτελούμενο μόνο από μάσκαρα και σκιά σε γήινη απόχρωση.