Η Sarah Hyland μας δείχνει πως να φορέσουμε τα TOMS sneakers μας

Η Sarah Hyland μας δείχνει πως να φορέσουμε τα TOMS sneakers μας



Τα Toms έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα brands παπουτσιών και στην Ελλάδα, κυρίως για το γεγονός της φιλανθρωπική δράσης που κρύβεται του brand.

Παρόλα αυτά τα slip on sneakers, όπως αυτά των Toms, μόλις φέτος έχουν αρχίσει να γίνονται trend στην χώρα μας. Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα sneakers εκτός γυμναστηρίου δεν είναι και το καλύτερο στιλιστικό μας ατού, καθώς ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο ταιριάζουν με κάθε στυλ.

Το πιο κλασικό Toms σχέδιο, τα slip on sneakers, δεν είναι απαραίτητο να φοριούνται μόνο με jeans και χαλαρά μπλουζάκια και η Sarah Hyland μας αποδεικνύει πόσο τέλεια μπορούν να ενταχθούν στο preppy look σου. Το γεγονός ότι θες να φοράς φούστες όλη μέρα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεσαι άνετα φορώντας άβολα, formal παπούτσια.

Μπορείς να φορέσεις skater skirts με πουκάμισο ή πουλόβερ και να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μονόχρωμα ή με prints, sneakers. Να έχουν θυμίσω ότι τα Toms έχουν και sneakers πούλιες, για glamorous και άκρως άνετες εμφανίσεις.