Φόρεσε boyfriend jean με γόβες όπως η Myleene Klass

 Φόρεσε boyfriend jean με γόβες όπως η Myleene Klass



Η Myleene μας δείχνει πώς να φορέσεις τα boyfriend παντελόνια σου με ψηλά heels, ακόμα και για τις καθημερινές βόλτες σου στην πόλη. Η βρετανίδα καλλιτέχνης και τηλεπερσόνα, βρέθηκε στους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας το ζεστό παλτό της, ένα άνετο πουλόβερ και όπως κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, Myleene, φόρεσε jean και pumps χωρίς καλτσάκια ή καλτσόν από μέσα.

Έχεις σκεφτεί γιατί μπορεί να μην σου πετυχαίνει ποτέ το look με τα boyfriend jean και τα ψηλοτάκουνα, επειδή φοράς ιριδίζον καλτσάκια από μέσα; Ένα συχνό λάθος είναι να φοράμε pumps ή φλατ μπαρέτες, ενώ τα συνδυάζουμε με jean παντελόνια. Σίγουρα τις κρύες ημέρες του μήνα το γυμνό πόδι δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το λεπτό ιριδίζουν καλτσάκι θα σε κρατήσει ζεστή…χμμ…μάλλον καθόλου. Τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα δοκίμασε να φορέσεις pumps και denim παντελόνια χωρίς καλτσάκια και προσπάθησε να παραμείνεις πιο ζεστή, στο πάνω μέρος του σώματος σου, για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Όσον αφορά το top που θα διαλέξεις, επίλεξε ένα πουλόβερ που να εφαρμόζει στο σώμα σου καθώς το δεν θες να δείχνεις πιο παχιά από ότι είσαι, ενώ ήδη φοράς φαρδύ παντελόνι στο κάτω μέρος.