Το girly look της Bar Refaeli και τα φορέματα που θα χρειαστείς για να το αντιγράψεις

Το girly look της Bar Refaeli και τα φορέματα που θα χρειαστείς για να το αντιγράψεις



Η Bar Refaeli μας δείχνει πως με ένα και μόνο φλοράλ φόρεμα μπορείς να  φαίνεσαι stylish, girly και φρέσκια. Η Bar διάλεξε ένα φόρεμα με στενό μπούστο και ψηλή μέση που κολακεύει τις καμπύλες της και αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Οι υπέροχες γόβες της σε μαύρο χρώμα είναι όσο απλές πρέπει για να ολοκληρώνουν το σύνολο της χωρίς να υπερκαλύπτουν  το φόρεμα της.

Μπορεί εμείς τα απλά κορίτσια να μην έχουμε τα δίμετρα πόδια της Bar –γιατιιιιι;;;;;- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και εμείς να δείχνουμε υπέροχες σε ένα φλοράλ μίνι φόρεμα.

Αν σου αρέσει το alternative στυλ, πολύ απλά συνδύασε το φλοράλ φόρεμα σου με ένα biker jacket και ankle boots. Αν είσαι αγοροκόριτσο, τότε φόρεσε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι sneakers και ένα bomber jacket σε αντρική γραμμή. Αν πάλι σου αρέσουν οι glamorous εμφανίσεις, όπως αυτή της Refaeli, τότε συνδύασε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και μία ψεύτικη γούνα σε παστέλ απόχρωση,

Τα floral φορεματάκια ταιριάζουν με όλα τα στυλ και όλους του σωματότυπους και δεν έχεις παρά να τολμήσεις και εσύ το look της Bar.