Φόρεσε και εσύ μπλε με μαύρο όπως η Julianne Moore

Φόρεσε και εσύ μπλε με μαύρο όπως η Julianne Moore



Μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες celebrity, αποτελεί fashion icon για πολλούς μέσα από τις κλασικές και σε ήπιους τόνους στιλιστικές της επιλογές, Η Julianne δεν μας έχει συνηθίσει σε λάθος εμφανίσεις και καταφέρνει να δείχνει υπέροχη ακόμα και όταν συνδυάζει χρώματα που πολλές δεν τολμάμε όπως το μαύρο και το μπλε.

Δεν ξέρουμε γιατί εμείς οι γυναίκες φοβόμαστε τόσο αυτόν τον συνδυασμό αφού ειδικότερα εμείς οι ελληνίδες είμαστε λάτρεις των σκούρων χρωμάτων, ακόμα περισσότερο τον χειμώνα. Καλά το φαντάστηκες τι θέλουμε να σου πούμε, το μπλε και το μαύρο είναι ένας τέλειος συνδυασμός, ο οποίος αν γίνει σωστά μπορεί να δείχνει πολύ ακριβός, κομψός και glamorous.

Και τι εννοούμε με το «σωστά»; Μα φυσικά των σωστή μπλε απόχρωση. Το πολύ σκούρο μπλε, δεν ταιριάζει με το μαύρο για τον απλούστατο λόγο ότι από μακριά αποτελούν διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος, αντιθέτως το μπλε το ocean blue είναι όσο βαθύ και λαμπερό χρειάζεται για να σε κάνει να φωτίζεις. Ένα τέτοιο μπλε χρειάζεται είναι φωτεινά ουδέτερα χρώματα για να το αναδείξουν, ούτε ένα σκούρο σκοτεινό χρώμα όπως το μαύρο. Η σωστή αντίθεση είναι το κλειδί, κάτι που αγαπημένη Julianne ξέρει να κάνει εξαιρετικά με το μπλε-μαύρο σύνολο της.