Η Alessandra Ambrosio μας δείχνει πως θα φορέσουμε boyfriend jean στις casual εμφανίσεις μας

Η Alessandra Ambrosio μας δείχνει πως θα φορέσουμε boyfriend jean στις casual εμφανίσεις μας



Εντάξει, μην τρομάζεις, δεν θα σου προτείνουμε να φορέσεις cropped top με χαμηλοκάβαλο παντελόνι όπως το διάσημο top model. Προφανώς και θα θέλαμε πολύ να είχαμε την επίπεδη κοιλιά της Ambrosio αλλά αυτή η στήλη υπάρχει για να βρίσκουμε έμπνευση στις street style εμφανίσεις των celebrity, ενώ τις προσαρμόζουμε στο δικό μας  στυλ.

Το απόλυτο look για το καθημερινό τρέξιμο στους δρόμους δεν είναι άλλο από αυτό της Alessandra, η οποία μας προτείνει να παίξουμε με βασικά χρώματα, συνδυάζοντας το boyfriend τζιν μας με ένα χαλαρό πουλόβερ σε γήινα χρώματα και slip on sneakers.

Τα slip ons, όπως σου έχουμε πει εδώ στο #FollowMe, είναι το πιο βολικά πιο βολικά παπούτσια, αν είσαι από αυτές που περπατάνε πολλές ώρες κάθε μέρα, Tα boyfriend jeans είναι βολικά γιατί είναι φαρδιά, άνετα, κρύβουν περιττά κιλάκια και προσθέτουν urban πινελιές στο στυλ σου.

Αν είσαι αδύνατη ή πολύ ψηλή επέλεξε ένα πουλόβερ, για να ταιριάξεις με το φαρδύ παντελόνι σου, σε oversize γραμμή, δημιουργώντας έτσι ένα normcore look. Αν πάλι είσαι κορίτσι με καμπύλες, δοκίμασε ένα πιο στενό και μεσάτο πουλοβεράκι που θα αναδεικνύει το σώμα σου και θα σε δείχνει πιο αδύνατη.