Αντιμετώπισε τα πρώτα κρύα με parka παλτό όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αντιμετώπισε τα πρώτα κρύα με parka παλτό όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Είναι μεγάλα, ζεστά παλτό και είναι ιδανικά αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά πανωφόρια και θες κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ ζεστό. Τα parka τα βλέπουμε συνήθως σε κοπέλες με urban στυλ αλλά παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουνε με όλα τα outfits.

Ένας πολύ κλασικός τρόπος για να φορέσεις parka παλτό είναι αυτός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, συνδυασμένο με skinny jean και biker μπότες. Τέλειος συνδυασμός για τις βόλτες στην πόλη και την καθημερινή ρουτίνα. Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις parka είναι με skater skirts και κοντά πουλοβεράκια, χαλαρώνοντας έτσι πολύ κοριτσίστικα looks και κάνοντας τα να δείχνουν πιο αγορίστικα και casual. Μπορεί το parka να μην ταιριάζει ιδιαίτερα με γόβες στιλέτο αλλά είναι το ιδανικό παλτό για να φορέσεις με τις chunky μπότες σου σε πολύ ψηλό τακούνι. Ταιριάζουν με flat παπούτσια όπως loafers και μοκασίνια και το βράδυ μπορείς να τα να φορέσεις με μποτάκια με τρουκς ή glitter.

Διάλεξε ένα parka με ενσωματωμένη γούνα, την οποία να μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα στις ανοιξιάτικες μέρες που το κρύο δεν είναι τσουχτερό. Τα parka παλτό συνήθως επιτρέπεται να πλυθούν στο πλυντήριο κάτι που τα κάνει ακόμα πιο βολικά.