Το office look της Jennifer Aniston και πώς να το αποδόσεις στο στυλ σου

Το office look της Jennifer Aniston και πώς να το αποδόσεις στο στυλ σου



Οι αέρινες μπλούζες είναι, ακόμα και το χειμώνα, το πιο κατάλληλο ρούχο για το γραφείο. Ιδιαίτερα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, όπου το κλασικό office look, είναι πλέον συνώνυμο της γενικότερης καθημερινής εμφάνισης της γυναίκας, χρειαζόμαστε ένα top που να μας κάνει να φαινόμαστε αέρινες, σικάτες και προσεγμένες.

Το top της Jennifer Aniston με τα αέρινα μανίκια του, δίνει την θηλυκότητα και τις δόσεις νεανικότητας που χρειάζεσαι για να σπάσεις την μουντάδα της ρουτίνας του γραφείου. Πρόσεξε όμως, καθότι αυτά τα tops, μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοντά αν τα φορέσεις με χαμηλοκάβαλα παντελόνια και να μην κολακεύουν το σώμα σου –δυστυχώς το κοντό top που αφήνει την κοιλιά ακάλυπτη είναι αποτρεπτικό μετά από κάποια ηλικία. Συνδύασε τέτοια αέρινα tops με παντελόνι με ψηλό καβάλο όπως, η Aniston, που θα κολακεύουν το σώμα σου και θα κάνουν τα πόδια σου να δε΄χνουν μακρύτερα.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε παντελόνια σε στενή γραμμή και αυτά που έχουν flare άνοιγμα στο κάτω μέρος. Τα παντελόνια σε στυλ καμπάνα ταιριάζουν με ψηλές γόβες ή πέδιλα, ενώ αυτά σε στενή γραμμή, συνδυάζονται περισσότερο με ανδρόγυνα brogues ή loafers.