Κόκκινα καθημερινά φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις όπως η Kate Middleton

Κόκκινα καθημερινά φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις όπως η Kate Middleton



Είναι γνωστό ότι το κόκκινο είναι το πιο γιορτινό χρώμα και συνώνυμο των Χριστουγέννων. Αν και το φοράμε σε επίσημες εκδηλώσεις και σημαντικές εξόδους, παρόλα αυτά είναι ένα χρώμα που δεν το επιλέγουμε ιδιαίτερα στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ίσως γιατί μας φαίνεται πολύ φωτεινό για το casual στυλ του χειμώνα.

Η αλήθεια όμως είναι, όπως σου έχουμε πει εδώ στο #FollowMe ότι χειμώνας δεν σημαίνει μόνο σκουρόχρωμα χρώματα και ότι μπορείς να φορέσει ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή όπως η Kate Middleton, αναβαθμίζοντας το βαρετό στυλ του γραφείου.

Τα φορέματα σε ίσια γραμμή ή με ελαφρύ Α τελείωμα στο κάτω μέρος, τα οποία φτάνουν μέχρι το ύψος του γόνατου είναι ιδανικά για να κολακεύσουν τους περισσότερους τύπους σώματος και να σε κάνουν να δείχνεις σέξι χωρίς απαραίτητα να αποκαλύπτεις τίποτα. Ταιριάζουν ιδανικά με ψηλές pumps ή απλές flat μπαρέτες, για τις μέρες που θα είσαι για ώρες στους δρόμους. Το κόκκινο ταιριάζει ιδανικά με αξεσουάρ σε μαύρο και γκρι χρώμα και αν είσαι πιο τολμηρή, δοκίμασε να το συνδυάσεις με animal prints σε καφέ αποχρώσεις.