Το casual στυλ της Nicky Hilton είναι ιδανικό για τη βόλτα του Σαββάτου

Το casual στυλ της Nicky Hilton είναι ιδανικό για τη βόλτα του Σαββάτου



Η σαββατιάτικη βόλτα είναι η ώρα που θα δεις τις φίλες σου, θα πείτε τα gossip της εβδομάδας, ενώ παίρνετε brunch σε ένα από τα αγαπημένα σας café. Είναι η ώρα που χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι και αυτό πρέπει να βγαίνει και στο ντύσιμο σου.

Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι να είσαι stylish στην βόλτα σου και σίγουρα μπορείς να το καταφέρει αυτό και με το πιο απλό στυλ. Τα skinny jeans είναι κλασικά, ταιριάζουν με όλα και θα αγκαλιάσουν ιδανικά τις καμπύλες σου. Τα καρό πουκάμισα θεωρούνται πλέον κλασικά κομμάτια και είναι η τέλεια λύση όταν δεν θέλεις να περάσεις πολύ ώρ στον καθρέφτη, προσπαθώντας να ταιριάξεις διάφορα prints. Οι ankle boots θα σε κρατήσουν ζεστή της κρύες μέρες και αυτό που χρειάζεσαι από αξεσουάρ είναι μία άνετη και σικάτη τσάντα.

Μπορείς να δοκιμάσεις το total one color look της Nicky Hilton ή διαλέξεις ένα καρό πουκάμισο με πολλά διαφορετικά χρώματα, δίνοντας φως στο πρόσωπο σου. Σου προτείνουμε να κρατάς μία τσάντα της οποίας η χρωματική απόχρωση να ταιριάζει με κάποιο από τα χρώματα του πουκαμίσου. Ένα έξυπνο και πολύ απλό trick για να πετύχεις το σωστό color blocking.