H επιστροφή της κάπας: Η Olivia Palermo μας δείχνει πώς θα την φορέσουμε στις casual εμφανίσεις μας

H επιστροφή της κάπας: Η Olivia Palermo μας δείχνει πώς θα την φορέσουμε στις casual εμφανίσεις μας



Γούνες, biker jackets και παλτά, είναι όλα απαραίτητα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Τίποτα όμως δε μας κρατά πιο ζεστές από τo να τυλιχτούμε με μία μάλλινη κάπα. Σε αυτό συνηγόρησαν και οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες παραλλαγές του trend, με γεωμετρικά σχέδια, χρωματιστές ρίγες αλλά και customized προτάσεις με μονογράμματα.

Η Olivia λατρεύει τη δική της από τον οίκο Burberry, που φέρει φυσικά τα αρχικά της και τη συνδυάζει με μαύρο, σκισμένο τζιν και στενό πουλόβερ αλλά και υπέροχα, κεντημένα φλατ μοκασίνια. Συμπληρώνει το casual look της με μπορντό καπέλο και ευρύχωρη δερμάτινη τσάντα για μία καθημερινή εμφάνιση που κάνει τη διαφορά. Τώρα αν "καίγεσαι" να αποκτήσεις κι εσύ την συγκεκριμένη κάπα θα σε απογοητεύσουμε αλλά είναι εδώ και καιρό sold out αφού την φόρεσαν αρκετές επώνυμες κυρίες μετά μανίας, μεταξύ των οποίων και η Sarah Jessica Parker. 

Εσύ λοιπόν πως θα φορούσες την κάπα σου; Εμείς προτείνουμε πάντως να τη φοράτε εφαρμοστά ρούχα. Από skinny jeans μέχρι ελαστική pencil φούστα η κάπα δείχνει πολύ πιο σωστή όταν συνοδεύεται από ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα σου. Τώρα, αν θέλεις να καμουφλάρεις τις μεσογειακές σου καμπύλες μπορείς πολύ απλά να φορέσεις ένα skinny παντελόνι, μαζί με ένα πουκάμισο ή  ελαστική μπλούζα και να φορέσεις την κάπα σου σαν ζακέτα πολύ απλά προσθέτοντας μια λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση. Έτσι καμουφλάρεις την σιλουέτα σου χωρίς όμως να χάνεις τις καμπύλες σου.