Dakota Johnson - Jamie Dornan: Ντυθείτε σαν τo πιο καυτό on screen ζευγάρι του Xόλιγουντ

Dakota Johnson - Jamie Dornan: Ντυθείτε σαν τo πιο καυτό on screen ζευγάρι του Xόλιγουντ



Μπορεί να μην είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή (αν και πολύ θα το θέλαμε) αλλά στη μεγάλη οθόνη η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη. Το πρώην μοντέλο από την Ιρλανδία και η κόρη της γνωστής ηθοποιού Melanie Griffith μοιράζονται φιλιά και όχι μόνο στην πολυαναμενόμενη ταινία "50 αποχρώσεις του Γκρι" που βγαίνει τις αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου.

Και ενώ ο Jamie έγινε πρόσφατα πατέρας και η Melanie είναι μόλις 25 χρονών, δηλώνουν απερίφραστα πως οι αισθησιακές σκηνές δεν τους δυσκόλεψαν καθόλου και ότι περισσότερη βαρύτητα δώθηκε στην πολύπλευρη σχέση των χαρακτήρων που υποδύονται. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Jamie ήταν ο πρώτος που έτρεχε να σκεπάσει τη Dakota μόλις ολοκληρώνονταν οι σκηνές στις οποίες εκείνη ήταν γυμνή. Και παρόλο που ο Mr Grey αναφέρει αστειευόμενος ότι κάποιες φορές μπήκε στον πειρασμό, οι δυό τους κατάφεραν να χτίσουν μία σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης που τους βοήθησε τελικά να μπουν απόλυτα στο πετσί των ρόλων τους. 

Εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε "εν δράση" στη μεγάλη οθόνη. Έως τότε εμπνεόμαστε από το στυλ τους που μας ενθουσίασε από την κοινή τους εμφάνιση στην πρώτη προβολή της ταινίας (στη Νέα Υόρκη φυσικά), και κινείται στη λογική του.. τα ομώνυμα έλκονται! Διαχρονικός και ασυναγώνιστος ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο.  

Mr Grey will see you now.