White Out: H Rihanna μας δείχνει πώς το λευκό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

White Out: H Rihanna μας δείχνει πώς το λευκό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι



Όσες από εμάς πιστεύαμε ότι το λευκό είναι μόνο για καλοκαίρι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε. Η Rihanna μας δείχνει πώς μπορούμε να πετύχουμε μία semi formal φθινοπωρινή εμφάνιση φορώντας total white και μαύρα αξεσουάρ.

Υιοθέτησε κι εσύ το στυλ της βασίλισσας της pop φορώντας ένα λευκό μακρυμάνικο crop top, συνδυασμένο με ψηλόμεσο φαρδύ ή στενό παντελόνι. Άφησε μόνο ένα μικρό μέρος της κοιλιάς ακάλυπτο για να είναι κολακευτικό το αποτέλεσμα και συμπληρώστε το look με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Διατήρησε μίνιμαλ τα αξεσουάρ προσθέτοντας ένα ζευγάρι κρίκους σε χρυσό χρώμα και κράτησε μία μαύρη τσάντα που θα "δέσει" με τα παπούτσια σου.

Παρένθεση: σε περίπτωση που δεν τηρείς τις αναλογίες που χρειάζονται για να αφήσεις την κοιλιά σου ακάλυπτη δεν χρειάζεται εννοείται να παρατήσεις την προσπάθεια. Μπορείς εξίσου, να φορέσεις πάνω από το λευκό σου παντελόνι ένα ασορτί πουκάμισο σε boyfriend γραμμή και να το αφήσεις είτε να πέσει χαλαρά από πάνω ή να δημιουργήσεις κάποιες καμπύλες πολύ απλά δένοντάς το στη μέση. 

Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου κοτσίδα, κάνοντας την εμφάνιση λίγο πιο sport ή να τα αφήσεις κάτω για ένα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει αυτός είναι ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να πετύχεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό chic ντύσιμο!