Olivia Palermo: Πώς θα αντιγράψεις το αψεγάδιαστο στυλ της

Η Olivia Palermo σε αυτή της την εμφάνιση αποδεικνύει πόσο πολύταιριάζει το μπλε με το μοβ κι εμείς δεν θα καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα!
Olivia Palermo: Πώς θα αντιγράψεις το αψεγάδιαστο στυλ της



Έχεις βαρεθεί να φοράς συνέχεια τα ίδια μονότονα outfits? Όλα τα χειμερινά σου σύνολα σου φαίνονται μονόχρωμα και άτονα; Aν ναι, δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το στυλ της αγαπημένης μας fashion icon και να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές!

Η Olivia Palermo μας δείχνει πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε ένα απλό σκουρόχρωμο ντύσιμο με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. 

Για να υιοθετήσεις κι εσύ το συγκεκριμένο στυλ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ζευγάρι slippers ή brogues σε ιδιαίτερο χρώμα. Το μοβ σε αυτή την περίπτωση αποτελεί μία ασφαλή και ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Αν θέλεις να φωτίσεις ακόμη περισσότερο το σύνολό σου μπορείς αν το πετύχεις με ένα πολύχρωμο κασκόλ ή ένα ανοιχτόχρωμο γούνινο snood. 

Αν έχεις διαλέξει ως βασική χρωματική παλέτα το μπλε, μία λευκή τσάντα θα αναδείξει ακόμη πιο πολύ την εμφάνισή σου και θα την κάνει πιο ξεχωριστή. Τώρα, αν προτιμάς το μαύρο, μία κόκκινη δερμάτινη tote bag θα αποδειχτεί ιδιαίτερα στυλάτη επιλογή. 

Όπως βλέπεις το χειμωνιάτικο ντύσιμο δεν είναι αναγκαστικά βαρετό. Βάλε λίγο χρώμα και δες τη διάθεσή σου να φτιάχνει αμέσως!

Δες πώς θα αντιγράψεις το look της Olivia παρακάτω: