Dakota Johnson: υιοθέτησε το look της και ντύσου κι εσύ στα λευκά

Dakota Johnson: υιοθέτησε το look της και ντύσου κι εσύ στα λευκά



Η Dakota Johnson μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της στην ταινία 50 Αποχρώσεις Του Γκρι, όμως αυτή τη φορά η προσοχή μας είναι στραμμένη πάνω της για άλλο λόγο.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, επέλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο μάξι φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και ασημένιες λεπτομέρειες. Εκθαμβωτική και απαστράπτουσα, συνδύασε το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα με ένα μικρό ασημένιο clutch ενώ έκανε τo look της πιο σπορ με ένα μαύρο δερμάτινο biker jacket που φόρεσε φεύγοντας.

Mε μίνιμαλ κοσμήματα, λαμπερή επιδερμίδα και απλό, clean cut χτένισμα πέτυχε μία εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Και όχι άδικα. Αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία είναι τα παπούτσια με τα οποία θα συνδυάσετε αυτή σας την επιλογή. Αν τελικά επιλέξεις να ολοκληρώσεις το στυλ σου με ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα σε λευκή απόχρωση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με την επιλογή σου αυτή καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση στα παπούτσια είναι ιδιαίτερη απαιτητική. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα πρέπει να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο αλλά και χρήμα στην ανεύρεσή του. 

Τα καλά νέα για εμάς, είναι ότι μπορούμε πολύ εύκολα να την αντιγράψουμε. Πάρτε ιδέες στο παρακάτω slideshow για να δείτε πώς!