Louise Roe: Υιοθέτησε κι εσύ το θηλυκό της στυλ (Ρεπορτάζ αγοράς)

Η Louise Roe μας δείχνει πώς θα τραβήξουμε τα βλέμματα με μία printed μίντι φούστα
Louise Roe: Υιοθέτησε κι εσύ το θηλυκό της στυλ (Ρεπορτάζ αγοράς)



Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τη θηλυκή μας πλευρά. Παίρνοντας το καλό παράδειγμα από τη fashion expert και παρουσιάστρια Louise Roe, το επόμενο κομμάτι στη λίστα αγορών μας θα είναι σίγουρα μία εντυπωσιακή, στενή φούστα μέχρι το γόνατο. 

Οι μίντι φούστες της νέας σεζόν είναι γεμάτες χρώματα, περίτεχνα σχέδια και αγκαλιάζουν το σώμα ώστε να αναδεικύουν τις γυναικείες καμπύλες. Σε περίπτωση που οι καμπύλες σου είναι πιο τσιμπημένες από αυτό που επιτρέπει η συγκεκριμένη φούστα αφενός θα πρέπει να επιλέξεις μια μονόχρωμη pencil φούστα κι αφετέρου να φορέσεις κάτι φαρδύ από επάνω όπως ένα πουλόβερ και να αφήσεις ελαφρώς τον ένα σου ώμο ακάλυπτο ή ένα πουκάμισο σε boyfriend γραμμή με γυρισμένα τα μανίκια του έως τον αγκώνα.

Σε στενή ή A line γραμμή και με τυπώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, οι φούστες είναι αδιαμφισβήτητα το νεο it ρούχο που πρέπει να ενσωματώσουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το αγαπημένο μας σχέδιο, να φορέσουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και να απολαύσουμε τα κομπλιμέντα!

Δες πώς θα πετύχεις κι εσύ το look της Louise εδώ: