H Chloe Sevigny με υπέροχο printed φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε

Το fashion icon Chloe Sevigny φοράει ένα βελούδινο εμπριμέ φόρεμα σε βραδινή πρεμιέρα και εντυπωσιάζει χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα
H Chloe Sevigny με υπέροχο printed φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε



H Chloe Sevigny είναι στυλάτη και το αποδεικνύει. Σε πρόσφατη βραδινή εμφάνισή της φωτογραφήθηκε με υπέροχο βελούδινο μίνι φόρεμα με τύπωμα εμπνευσμένο από το ζωϊκό βασίλειο. Στις αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου και μαύρου και με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος το φόρεμα κολάκευε τη σιλουέτα της τραβώντας όλα τα φλας. Συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο σε κεραμιδί απόχρωση και άφησε τα μαλλιά της φυσικά ολοκληρώνοντας μία cool αλλά statement εμφάνιση.

Για να αντιγράψουμε και εμείς το look, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα εμπριμέ φόρεμα που να κολακεύει τη σλιουέτα μας και ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια σε καφέ ή κόκκινο χρώμα, ανάλογα και με τη χρωματική παλέτα του ντεσέν που έχει το φόρεμα. 

Αν το φόρεμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και κινείται σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις καλό θα ήταν να διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας απλό και να προσθέσουμε κάποιο λιτό αξεσουάρ.

Τip: Για να δώσεις ένα 70s αέρα στο look σου μπορείς να κρατήσεις ένα στρογγυλό clutch και να κάνεις τα μαλλιά σου χωρίστρα στη μέση!  

Δες πώς να αντιγράψεις κι εσύ το look της Chloe Sevigny: