Lady Gaga με black & white και σκίσιμο στη φούστα

H Lady Gaga φοράει φούστα με εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι και μας προτρέπει να αναδείξουμε την πιο θηλυκή πλευρά μας
Lady Gaga με black & white και σκίσιμο στη φούστα



Η πρόσφατα αρραβωνισμένη Lady Gaga είναι ομολογουμένως στα καλύτερά της αφού κατάφερε επιτέλους να βρει τον έρωτα της ζωής της. Πηγαίνοντας στο show του Stephan Rolland στο Παρίσι εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ και τράβηξε τα φλας των παπαράτσι. 

Φορώντας μία λευκή φούστα με βαθύ σκίσιμο και συμπληρώνοντας το look της με υπέροχες μαύρες γόβες και μαύρο τοπ με χρυσά κουμπιά, η γνωστή σταρ της ποπ κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μας αρέσει πολύ ο θηλυκός χαρακτήρας του ντυσίματος της που φωνάζει GIRLBOSS και σκοπεύουμε να τον αντιγράψουμε, επιλέγοντας βέβαια μία φούστα με μικρότερο σκίσιμο. Ο συνδυασμός λευκού με μαύρου κερδίζει έξτρα στυλιστικούς πόντους και κάνει το σύνολο ακόμη πιο μοντέρνο.

Για να δημιουργήσεις κι εσύ  ένα παρόμοιο outfit δεν έχεις παρά να αγοράσεις μία στενή pencil φούστα με σκίσιμο ή χωρίς, να φορέσεις τις πιο ψηλές μαύρες γόβες που έχεις στη ντουλάπα σου και να συμπληρώσεις το look με ένα λευκό ή μαύρο top. Επέλεξε χρυσά αξεσουάρ, όπως κάνει και η Lady Gaga, δημιούργησε ένα ίσιο χτένισμα και άφησε τα μαλλιά σου κάτω. 

Θα είσαι και θα δείχνεις απόλυτα δυναμική!