Η Molly Sims παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Δεν ξέρεις πώς να ντυθείςκατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;H Μοlly Sims επιλέγει φλοράλ φόρεμα και σανδάλια gladiator. Εσύ;
Η Molly Sims παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης



Η Molly Sims, πιο όμορφη από ποτέ και περιμένοντας το δεύτερο παιδί της μας δείχνει πώς να παραμένουμε στυλάτες ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Ντυμένη με φλοράλ μάξι φόρεμα σε σκούρους τόνους και πολύ μοδάτα σανδάλια gladiator η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο παραμένει κομψή παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.  

Για να υιοθετήσεις κι εσύ το look της Molly επέλεξε ένα μάξι ή μίντι φόρεμα με κορδόνι ή λάστιχο κάτω από το στήθος που θα κολακέψει τη σιλουέτα σου. Δώσε μεγάλη έμφαση στο τύπωμα και τα μοτίβα που θα έχει επάνω του το φόρεμα. Προτίμησε ένα έντονο print που θα κάνει την εμφάνισή σου μοναδική και πρόσθεσε trendy αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου aviator και ένα designer βραχιόλι. Εναλλακτικά δοκίμασε ένα μάξι φόρεμα με ντένιμ ύφασμα ή οριζόντιο ριγέ με έντονη αντίθεση όπως ανοιχτό γκρι με ροζ. 

Αν δε σου αρέσουν τα σανδάλια του μονομάχου, που είναι πολύ στη μόδα αυτή τη σεζόν, μπορείς να επενδύσεις σε τσόκαρα που κάνουν επίσης ένα πολύ δυναμικό come back!