Rihanna : Εμφανίστηκε σαν ροζ οπτασία στο Good Morning America

Τελευταία η Riri δεν αποχωρίζεται το ροζ από τα outfit της...
Rihanna : Εμφανίστηκε σαν ροζ οπτασία στο Good Morning America



H Rihanna δεν σταματάει να μας απασχολεί και να μας εκπλήσσει με τις στυλιστικές της επιλογές, μιας και όπως φαίνεται το μελετά ιδιαίτερα, αφού εμείς μετά από κάθε εμφάνιση της δεν σταματαμε να την σχολιάζουμε. Αυτή την φορά η πάντα ανατρεπτική τραγουδίστρια έκανε την διαφορά ως μια ροζ οπτασία και εμείς απλά την χαζεύαμε.

Για την εκπομπή ''Good Morning America'', επέλεξε να ντυθεί από την κορυφή ως τα νύχια με ροζ, κάτι που έκανε και στα βραβεία Grammy λίγο καιρό πριν με το πριγκιπικό φόρεμα Giambattista Valli (δες εδώ περισσότερα) που αγαπήσαμε τόσο. Τελικά η Riri δεν είναι τόσο Bad girl όπως θέλει να δείχνει αλλά ένα κορίτσι σαν όλες εμάς που νιώθει ακόμα μικρή και ρομαντική.

Πάρε παράδειγμα και εσύ από την Rihanna, που εκτός από μεγάλη star, αποτελεί και fashion icon για εκατομμύρια κορίτσια και φόρεσε και εσύ το ροζ στην πιο παλ απόχρωση. Και γιατί όχι να πετύχεις το τέλειο total ροζ look της Rihanna. Απλά προσοχή με τα αξεσουάρ και τα μαλλιά σου, ιδανική λύση είναι να τα κρατήσεις σε ''ηρεμους τόνους'', ώστε να μην κλέψουν την παράσταση από το υπόλοιπο outfit.