Η Nikki Reed τολμάει να συνδυάσει έντονα χρώματα στο ίδιο σύνολο και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο

Κίτρινο μαζί μεφούξια, μήπως αυτός είναι οπιο trendy χρωματικός συνδυασμός της σεζόν;Η Nikki Reed εντυπωσιάζει φορώντας κίτρινο φόρεμα και φούξια γόβες! Εσύ θα το τολμούσες;
Η Nikki Reed τολμάει να συνδυάσει  έντονα χρώματα στο ίδιο σύνολο και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο



Θα σκεφτόσουνα ποτέ να συνδυάσεις το κίτρινο με το φούξια; Αν όχι, ήρθε η στιγμή να το ξανασκεφτείς! Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, η ηθοποιός Nikki Reed τόλμησε τον τον συγκεκριμένο εκκεντρικό χρωματικό συνδυασμό και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις.

Το έντονο κίτρινο αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας της και τα καστανά μαλλιά της και οι φούξια γόβες είναι μία απρόβλεπτη πινελιά που κάνει το outfit ακόμη πιο θηλυκό και νεανικό. Η Nikki προτίμησε ένα μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλή λαιμόκοψη για την περίσταση αλλά εσύ μπορείς να υιοθετήσεις το trend φορώντας δαντελένιο, σατέν ή και στράπλες φόρεμα. 

Ολοκλήρωσε το look σου με φούξια κραγιόν, όπως προτείνει και η Nikki, και φόρεσε μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες στο ίδιο χρώμα για μία σαγηνευτική εμφάνιση.Αν δεν είσαι φαν των πολύ ψηλών τακουνιών μπορείς να επενδύσεις και σε ένα ζευγάρι kitten heels που είναι πολύ στη μόδα αυτή την εποχή!