Casual Cool όπως η Ashley Tisdale

Ντύσου με άνεση και στυλ στις πρωινές σου βόλτες
Casual Cool όπως η Ashley Tisdale



Σκισμένο τζιν, λευκό t-shirt, μποτάκια chelsea και καπέλο: o πιο trendy συνδυασμός που ακολουθούν τα IT girls παγκοσμίως. Η νεαρή τραγουδίστρια Αshley Tisdale δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Κάνοντας βόλτες στους δρόμους του Beverly Hills o φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία casual cool εμφάνισή της με πολύ στυλ. Με ένα ripped τζιν σε γραμμή boyfriend, ελαφρύ μαύρο παλτό και φυσικά designer τσάντα, η Ashley κρυβόταν πίσω από τα στρογγυλά γυαλιά και το καπέλο της ενώ ήταν απορροφημένη στο κινητό της. 

Την εμφάνισή της μπορούμε να την αντιγράψουμε εύκολα και να τη φορέσουμε στις πρωινές βόλτες! Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου τζιν, επέλεξε ένα άσπρο μπλουζάκι με σλόγκαν, ρίξε πάνω σου ένα ελαφρύ πανωφόρι σε μαύρο χρώμα και κάνε το look σου να ξεχωρίσει με ένα καπέλο σε γκρι ή ανοιχτό ροζ. 

Τέλος, κάνε τη διαφορά με μία μεσαίου μεγέθους τσάντα tote με χρωματιστές λεπτομέρειες και ολοκήρωσε το ντύσιμό σου με αναπαυτικά δερμάτινα μποτάκια. Θα έχεις πετύχει την απόλυτα casual cool εμφάνιση!