Η Gwen Stefani με μοντέρνο casual ντύσιμο στους δρόμους του LA

Η Gwen Stefani με μοντέρνο casual ντύσιμο στους δρόμους του LA



H Gwen Stefani λατρεύει το μοντέρνο casual ντύσιμο. Συχνά κυκλοφορεί με σκισμένα τζιν, t-shirts με σλόγκαν και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σε πρόσφατη πρωϊνή εμφάνισή της στο Los Angeles τράβηξε τα βλέμματα με το signature πλατινέ look στα μαλλιά της, a la Marilyn, αλλά και με το trendy ντύσιμο που επέλεξε.

Το μαύρο παντελόνι με τα πολλά φερμουάρ στα πλαινά είναι η τελευταία λέξη της μόδας ενώ τα γυαλιά ηλίου καθρέφτες κάνουν το outfit ακόμη πιο νεανικό. Η Gwen oλοκλήρωσε το look της με υπέροχα peep toe μποτάκια, είναι εξάλλου και σχεδιάστρια των παπουτσιών LAMB και ευρύχωρη δερμάτινη τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα.

Το look της μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι απλό, νεανικό και φρέσκο και μπορεί να φορεθεί παντού. Για να το υιοθετήσεις κι εσύ, επέλεξε το μαύρο παντελόνι της αρεσκείας σου και δώσε έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και φυσικά στον τρόπο που κάθεται επάνω στο σώμα σου. Είναι πολύ βασικό να κολακεύει τις αναλογίες σου. Συμπλήρωσε με απλό λευκό t-shirt σε φαρδιά γραμμή και μαύρα μποτάκια. 

Αν θέλεις να βγείς το βράδυ και δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις ρούχα, φρόντισε μόνο να κρατήσεις ένα clutch και θα είσαι πανέτοιμη!