Η Sarah Jessica Parker τα κάνει όλα με στυλ

Πολυτάλαντη και multitasker η αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker καταφέρνει να είναι στυλάτη όλες τις ώρες της ημέρας
Η Sarah Jessica Parker τα κάνει όλα με στυλ



Δε θα περιμέναμε εξάλλου κάτι διαφορετικό από το style icon της σειράς Sex & The City. Tη θαυμάζουμε όταν είναι ντυμένη με εκκεντρικά μάξι φορέματα και πολύχρωμες τουαλέτες αλλά την αγαπάμε ακόμη περισσότερο όταν είναι ντυμένη casual και συνοδεύει τα παιδάκια της στο σχολείο. 

Mε νεανική cool και εμφάνιση η SJP απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας boyfriend τζιν και μοδάτα sneakers. Συνόδευσε το ντύσιμό της με απλό γκρι πουλόβερ, δίχρωμο παλτό και εντυπωσιακή μεγάλη τσάντα σε μοβ χρώμα. 

Αντέγραψε και εσύ το στυλ της "Carrie" φορώντας το αγαπημένο σου ντένιμ παντελόνι και τα καινούρια χρωματιστά αθλητικά σου που θα σε κρατήσουν άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συμπλήρωσε το look σου με basic κομμάτια, όπως λευκό t-shirt, γκρι πουλόβερ ή μαύρο φούτερ και ολοκλήρωσε το ντύσιμο με μία φαρδιά ζακέτα ή ένα ελαφρύ παλτό στους ίδιους χρωματικούς τόνους. 

Μην ξεχάσεις να κρατήσεις μία ευρύχωρη τσάντα που θα χωρέσει όλα σου τα απαραίτητα, ιδανικά σε έντονο χρώμα που θα κάνει αντίθεση και θα τονίσει το κατά τα άλλα απλό και casual ντύσιμό σου.

Δες πώς μπορείς να ντυθείς και εσύ σαν την Sarah Jessica Parker: