Η Camilla Belle λατρεύει τα prints! Εσύ;

Ήρθε η ώρα να βγάλεις κι εσύ από την ντουλάπα το εμπριμέ σου φόρεμα.Τα prints κάθε είδους είναι πάλι στη μόδα και όπως αποδεικνύει η πανέμορφη Camille Belle προορίζονται αποκλειστικά γιαεντυπωσιακές εμφανίσεις
Η Camilla Belle λατρεύει τα prints! Εσύ;



Η γνωστή ηθοποιός επιλέγει για τη βραδινή έξοδό της ένα ασύμμετρο φόρεμα με mixed τύπωμα στις αποχρώσεις του μπλε και το συνδυάζει με θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια.

Επένδυσε στο trend αγοράζοντας ένα φλοράλ μάξι φόρεμα με σκίσιμο που θα φορέσεις στα νησιά με σανδάλια ή ένα ριγέ μίνι που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες. Αν δεν είσαι φαν των χρωμάτων μπορείς να διαλέξεις ένα μίντι φόρεμα με μαυρόασπρο τύπωμα που είναι εξίσου στυλάτο και να το συνδυάσεις με ασορτί αξεσουάρ.

Αν το φόρεμά σου είναι πολύχρωμο φρόντισε να διατηρήσεις τα παπούτσια και την τσάντα σου σε μίνιμαλ χρωματικούς τόνους και να θυμάσαι ότι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα και ένας ασορτί φάκελος αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή. 

Αντέγραψε και εσύ το look της Camilla φορώντας το δικό σου αγαπημένο printed φόρεμα και κάνε την εμφάνισή σου Ανοιξιάτικη και απόλυτα νεανική!