Η Άννα Πρέλεβιτς νιώθει πως η ζωή είναι καλύτερη με φίλους... Εσύ;

Τον Δεκέμβριο οι δρόμοι φωτίζουν, οι πόλεις ζωντανεύουν και ο κόσμος χαμογελάει λίγο περισσότερο.
Η Άννα Πρέλεβιτς νιώθει πως η ζωή είναι καλύτερη με φίλους... Εσύ;



Ο Δεκέμβριος είναι από τους αγαπημένους μου μήνες, διότι είναι ο μήνας που όλα σταματάνε για λίγο, σαν να παγώνει ο χρόνος της πραγματικότητας και να μας ρουφάει ένας παράλληλος κόσμος που ο κάθε άνθρωπος μπορεί για λίγο να ξεχαστεί και να βρει την πιο χαρούμενη πλευρά του.
 
Τον Δεκέμβριο οι δρόμοι φωτίζουν, οι πόλεις ζωντανεύουν και ο κόσμος χαμογελάει λίγο περισσότερο. Με αυτή τη σκέψη κατά νου, το Σάββατο, 200 μέτρα από το μετρό της Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε ένα από το πιο όμορφα φιλανθρωπικά χριστουγεννιάτικα bazaar της πόλης, το bazaar του Join Us και του Followme.gr. Ο χώρος του Ρομάντζο ήταν ο κατάλληλος για να ζωντανέψει ακόμα περισσότερο το κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες άνθρωποι ήρθαν να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο, το Christmas bazaar που με τόση αγάπη στήναμε τις τελευταίες δέκα μέρες.
 
 Ο κόσμος όχι μόνο είχε την ευκαιρία να αγοράσει αγαπημένα ρούχα και προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά εμείς οι γυναίκες φεύγαμε από το bazaar έτοιμες για την βραδινή μας έξοδο, καθώς είχαμε live happenings όπως μανικιούρ (Le Manucure) και hair styling (Selfie Hair Inspirations ) , φυσικά δωρεάν για όλους. Το πιο συγκινητικό σημείο της ημέρας ήταν όταν καταλάβαμε πως ο βασικός μας στόχος έχει επιτευχθεί. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα χρήματα απ' ό,τι περιμέναμε για την Κιβωτό του Κόσμου και να δώσουμε μια άλλη γεύση Χριστουγέννων σε πολλά παιδιά.  
 
Περάσαμε όμορφα, γελάσαμε, χορέψαμε, μαγειρέψαμε και παίξαμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τους μικρούς μας φίλους. Καταγράψαμε πολλά στιγμιότυπα με τα κινητά μας και τις κάμερες του Join Us, για εσάς που δεν καταφέρατε να έρθετε, είτε επειδή μένετε μακριά, είτε επειδή δεν σας έφτανε ο χρόνος. Αυτό που έγινε το Σάββατο επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέμε κάθε φορά στην εκπομπή. Πως “ Η ζωή είναι καλύτερη με φίλους”, γιατί όταν είσαι με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε .. γίνονται θαύματα. Αυτή είναι η παρέα του Join Us και του Followme.gr. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ πολύ!
 
Υ.Π Δεν σας λέω καλά Χριστούγεννα ακόμα , γιατί θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε.. :-*