Τα must κομμάτια που έχει κάθε στιλάτο κορίτσι στη ντουλάπα της

Tα κλασικά basic κομμάτια που θα πρέπει να έχει κάθε fashionista στην ντουλάπα της.
Τα must κομμάτια που έχει κάθε στιλάτο κορίτσι στη ντουλάπα της



Πέρα από τα must have αξεσουάρ κάθε σεζόν, υπάρχουν και εκείνα τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μία σωστά οργανωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά αλλά ταυτόχρονα θα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν θα ξέρεις «τι να φορέσεις σήμερα». Ο συνδυασμός των in fashion  ρούχων της κάθε σεζόν και τον κλασικών κομματιών της ντουλάπας σου θα σε βοηθήσουν να βρεις το προσωπικό σου στυλ. Πρόκειται για τα ρούχα που θα μείνουν για χρόνια στην ντουλάπα μας, αυτά που θα δώσουμε στην βαφτιστήρα, κόρη, μικρή αδερφή αργότερα.

Το top μαρινιέρα

Αν όλα τα αγαπημένα fashion icons των 60s ενέκριναν ένα τέτοιο t-shirt, δεν έχεις παρά να δεχτείς το γεγονός ότι η μαρινιέρα ή αλλιώς το top με ρίγες είναι το απόλυτο αξεσουάρ κάθε ντουλάπας. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα, ακόμα και με διαφορετικά prints όπως τα floral και τα animal print.

H χουχουλιάρικη ζακέτα

Είτε πρόκειται για ένα μίνι φόρμα, είτε για ένα απλό skinny jean, η μάλλινη ζακέτα θα δώσει αυτό το κάτι στο casual στυλ σου. Ειδικότερα η oversize εκδοχή της μπορεί να ταιριάξει με κάθε σύνολο και να σε ζεστάνει στη δροσιά του φθινοπώρου.

Το μεσάτο blazer

Για τις μέρες που κάνει αρκετό κρύο για να βγεις με κοντομάνικο και ταυτόχρονα αρκετή ζέστη για να φορέσεις το παλτό σου το blazer είναι το ιδανικό πανωφόρι για σένα.

Ta skinny jeans

Ταιριάζουν με όλα τα top, αναδεικνύουν τις καμπύλες σου και αν τα διαλέξεις στην high waist εκδοχή τους θα είσαι κλασσική και updated ταυτόχρονα.

Το Little Black Dress

Ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα της pop κουλτούρας, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το πιο απλό ρούχο που μπορείς να έχεις και ταυτόχρονα ένα ιδανικός καμβάς για να παίξεις με διαφορετικά αξεσουάρ και πανωφόρια σε έντονα χρώματα ή prints.

Το διαφορετικό φόρεμα

Είτε είναι γεμάτο πούλιες, είναι έχει τρελά prints, κεντητές λεπτομέρειες ή παράξενα κοψίματα, χρειάζεσαι ένα φόρεμα που θα ξεχωρίζει στην γκαρνταρόμπα σου και θα είναι ιδανικό για special στιγμές της ζωής σου όπως τα γενέθλια σου.

Η pencil φούστα

Ιδανική για συνεντεύξεις, meetings και εταιρικά πάρτι, η pencil φούστα θα σε δείχνει sophisticated και σικάτη σε κάθε εμφάνιση.

Το πιο ζεστό παλτό

Όσο και αν ο κόσμος λέει ότι στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο, ένα πολύ ζεστό παλτό είναι απαραίτητο για κάθε γκαρνταρόμπα. Μην ξεχνάς ότι στις βραδινές εξόδους σου θέλεις να φοράς πιο ελαφριά ρούχα και ένα ζεστό παλτό θα σε κρατήσει ζεστή-ζεστή.

Το ιδανικό σουτιέν

Ένα σωστό σουτιέν μπορεί να αλλάξει το πώς στρώνουν τα ρούχα πάνω στο σώμα σου. Θα κάνει το κορμί σου να είναι στητό, το στήθος σου να δείχνει σέξι και θα απαλλαγείς από τυχόν πόνους στον αυχένα λόγω του βάρους.

Το σέξι σουτιέν

Όσο casual και άνετες και αν θέλουμε να αισθανόμαστε κατά την διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν και οι στιγμές που χρειαζόμαστε λίγη ώθηση για να αισθανθούμε σέξι και θελκτικές.

Εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος

Μπορεί να μην δείχνουν και τόσο σέξι αλλά τα εσώρουχα στο χρώμα τους δέρματος είναι απαραίτητα όταν πρέπει να φορέσεις στενά φορέματα και ημιδιάφανα υφάσματα. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν έχουν ραφές και λάστιχα τα κάνει πολύ άνετα για όλες τις ώρες της ημέρας.