4+1 tops που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Δες ποιο ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ και γούστο...
4+1 tops που πρέπει να αποκτήσεις τώρα



Αν σκεφτείς όλα τα καθημερινά και όχι μόνο outfits που επιλέγεις τόσο στην δουλειά σου όσο και στις εξόδους σου, θα καταλάβεις γρήγορα πως το 90% επιλέγεις tops. Φυσικά όταν αναφερόμαστε στα tops, εννοούμε όλα τα διαφορετικά είδη που περιέχονται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Και πως να μην τα επιλέγουμε αφού εκτός από άνετα και πρακτικά χαρίζουν extra στιλ στο ντύσιμο μας.

Δες παρακάτω ποια tops πρέπει να αποκτήσεις τώρα για να είσαι πάντα stylish και κομψή την άνοιξη :

Boyfriend πουκάμισο :

Ένα πουκάμισο σε loose γραμμή και στιλ μπορεί να ''χρησιμοποιηθεί'' με ποικίλους τρόπους, αφού εκτός από ιδιαιτέρως άνετο είναι και μια κλασική επιλογή που δύσκολα φεύγει από τη μόδα. Συνδύασε το με skinny ή boyfriend jean και υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες.

Λευκό top με λεπτομέρειες γκιμπούρ :

H ρομαντική σου πλευρά θα τονιστεί ακόμα περισσότερο αν φορέσεις ένα λευκό top είτε με σχέδια γκιμπούρ είτε με δαντέλα. Συνδυάζεται εύκολα και μπορεί με μια κίνηση να ανανεώσει όλα τα σύνολα σου.

Αμάνικο πουκάμισο :

Το συγκεκριμένο ρούχο όσο ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστός τόσο θα αγαπάτε πιο πολύ. Διαλέξτε το στα πιο έντονα prints και χρώματα, δίνοντας ένα χαρούμενο spash στα ανοιξιάτικα και όχι μόνο outfits.

Top τύπου lingerie :

Φέτος η μόδα επιβάλλει οτιδήποτε θυμίζει νυχτικό και ρούχο ύπνου σε σατέν ύφασμα. Η sexy και minimal πινελιά που θα δώσεις στο στιλ σου θα είναι απλά μοναδική.

Crop top :

Το γνωρίζετε ήδη πολύ καλά, μιας και από πέρσι αποτελεί hot τάση. Βέβαια συνεχίζει την πορεία του αρκετά δυναμικά και φέτος με τα ψηλόμεσα παντελόνια να φαντάζουν ιδανική επιλογή συνδυασμού.

- Όλα τα tops είναι από τα καταστήματα Zara

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις ο μαύρο την άνοιξη!