Πες μου το ζώδιο σου να σου πω το must-have κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις

Ποιος είπε ότι τα άστρα δεν σχετίζονται με τη μόδα;
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω το must-have κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις



Οι πιο πολλοί άνθρωποι διαβάζουν τα άστρα για να μάθουν το μέλλον τους όσον αφορά τα αισθηματικά τους, την καριέρα τους ή και τα οικονομικά τους. Αλλά τι θα λέγατε αν τα αγαπημένα σε όλους ζώδια να είχαν λόγο και στις στιλιστικές σας επιλογές; Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν τέλειο, μιας και μόνο αν σκεφτείτε πόσες ώρες καταναλώνετε μπροστά στον καθρέπτη σας, μη μπορώντας να αποφασίσετε τι σας πάει και τι όχι, μάλλον δεν θα σκεπτόσασταν αρνητικά την συγκεκριμένη ιδέα. Άλλωστε πάντα χρειάζεστε μια επιπλέον δικαιολογία για να κάνετε άλλη μια εξόρμηση στα μαγαζιά.

Για να δούμε μαζί τι προτείνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για το ποιο must-have κομμάτι πρέπει να αποκτήσετε αυτόν τον μήνα:

Κριός :

Σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα και να πρωτοτυπείς. Η περιπετειώδες σου φύση αντανακλάται πλήρως στα συγκεκριμένα πέδιλα με το print φιδιού και τα μακριά κορδόνια. Φόρεσε τα και δείξε σε όλους την σέξι πλευρά σου...

Ταύρος :

Είσαι πρακτικό μυαλό και down to earth άτομο και γι' αυτό άλλωστε προσέχετε πολύ τα οικονομικά σου. Το λευκό γιλέκο αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσένα και μόνο.

Δίδυμος :

Μια από τις δυνάμεις σου δίδυμε, είναι η ανοιχτή σκέψη σου και η δύναμη σου να χειρίζεσαι πολλές και διαφορετικές καταστάσεις χωρίς να αντιμετωπίζεις καμία δυσκολία. Άρα τι καλύτερο να αποκτήσετε ένα υπέροχο φουλάρι της επιλογής σας που θα έχετε την δυνατότητα να το φορέσετε με διάφορους τρόπους.

Καρκίνος :

Ένα από τα μεγαλύτερα πάθη σου είναι η οικογένεια και η ζωή μέσα στο σπίτι. Τίποτα περισσότερο δεν σου φέρνει την χαρά να περνάς τον χρόνο σου με τους αγαπημένους σου και πάντα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εσένα. Άρα τι καλύτερο από αυτό το σετ από πιτζάμες;

Λέων :

Όπως όλοι οι χαρισματικοί ηγέτες έτσι και εσύ, λατρεύεις να ζεις και να είσαι στο επίκεντρο. Η φούστα με τα κρόσια είναι ο τέλειος τρόπος να τραβήξεις όλη την προσοχή που τόσο αγαπάς.

Παρθένος :

Είσαι γνωστή για το αναλυτικό μυαλό σου και την διαίσθηση σου. Το ότι είσαι συντηρητική και μετριοπαθής δεν σε κάνει λιγότερο κομψή. Η θηλυκή midi φούστα αποτελεί ιδανική επιλογή για την γκαρνταρόμπα σου.

Ζυγός :

Βρίσκεις την ισορροπία σε όλες τις πτυχές και τους τομείς της ζωής σου κάτι που δεν αφήνει έξω από αυτούς το στιλ. Λατρεύεις τη μόδα χωρίς να είσαι trendy ούτε βαρετή, άρα είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσεις τις παρακάτω εσπαντρίγιες.

Σκορπιός :

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η γενναιότητα. Δεν φοβάσαι οποιαδήποτε πρόκληση την ώρα που οι περισσότεροι διστάζουν να αντιμετωπίσουν. Έτσι μόνο εσύ θα μπορούσες να φορέσεις και να αναδείξεις ένα maxi floral φόρεμα.

Τοξότης :

Είσαι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου και η θετική ενέργεια που σε περιβάλλει είναι μοναδική. Τα ταξίδια και η εξερεύνηση είναι στο αίμα σου κάτι που θα σε κάνει να λατρέψεις το παρακάτω κιμονό που απλά θα σε πάει σε άλλα, μακρινά μέρη.

Αιγόκερως :

Είσαι γνωστή για την πρακτική προσέγγιση που έχεις για όλα τα θέματα. Η γυναίκα αιγόκερως όπως γνωρίζεις καλά λαμβάνει όλες τις αποφάσεις σημαντικές ή όχι με γνώμονα πάντα την λογική. Το μονόχρωμο stylish jacket είναι ότι καλύτερο μπορείς να αποκτήσεις αυτή την στιγμή.

Υδροχόος :

Σκέφτεσαι πάντα out of the box και σου αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες. Επειδή πάντα κάνεις την διαφορά και είσαι ένα βήμα μπροστά πάντα από τους υπόλοιπους, η τζιν καμπάνα θα δείξει τέλεια πάνω σου.

Ιχθείς :

Φίλη μου που ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, κάνεις φιλίες που μένουν στον χρόνο μιας και διαθέτεις ένα πολύ ειλικρινές χαμόγελο. Είσαι ευαίσθητη και πολλές φορές βλέπεις τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά. Η δαντέλα στα ρούχα σου ταιριάζει μοναδικά με την ονειροπόλα και ρομαντική διάθεση σου.

(Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι της εταιρείας Mango)

Δες εδώ τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα!