5 στιλιστικά tips για να τονώσεις έξυπνα την αυτοπεποίθηση σου

Άραγε υπάρχουν τρόποι για να νιώσουμε καλύτερα;
5 στιλιστικά tips για να τονώσεις έξυπνα την αυτοπεποίθηση σου



Η αλήθεια είναι ότι όσο ακριβά και εντυπωσιακά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια έχουμε εμείς οι γυναίκες στην κατοχή μας, αυτό δεν υπογράφει ότι η αυτοπεποίθηση μας θα συμβαδίζει με αυτά και θα  βρίσκεται στα ύψη. Βέβαια για όλες εμάς που θέλουμε και αναζητούμε μια extra βοήθεια όσον αφορά την αυτοπεποίθηση μας, ακόμα εκεί και η μόδα έχει την λύση της. Ακολουθούν στιλιστικά tips που θα μας κάνουν πιο σίγουρες για τον εαυτό μας και φυσικά στην συνέχεια, ακαταμάχητες για τους άλλους...

- Δώσε βάση στο γιλέκο :

To συγκεκριμένο ρούχο και συγχρόνως πανωφόρι, μέσω της άνεσης και του επιπλέον στιλ που θα προσθέσει στο ντύσιμο μας, θα δώσει την σιγουριά που τόσο επιζητούμε, ειδικότερα αν επιλέξουμε ένα γιλέκο σε έντονο και χαρούμενο χρώμα.

- Απέκτησε έστω ένα ζευγάρι άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια :

Σε όλες μας αρέσει σε κάποια έξοδο μας και όχι μόνο να φοράμε 12πόντα ή ακόμα και πιο ψηλά παπούτσια. Ποια τα περπατάει όμως; Γι' αυτό τον λόγο καλό θα ήταν να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ένα ζευγάρι με χοντρό και άνετο τακούνι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα φοβόμαστε για τυχόν ατυχήματα και η αυτοπεποίθηση μας θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια.

- Με μία λέξη : ΚΑΠΕΛΑ

Aυτό το αγαπημένο αξεσουάρ το λατρεύουμε τόσο για τις πολλές και ιδιαίτερες εκδοχές που το συναντούμε είτε γιατί αρκετές φορές μας γλιτώνει από τις λεγόμενες bad hair μέρες. Ώρα να αποκτήσουμε περισσότερα από ένα καπέλα γιατί άλλωστε οι πιο σημαντικές γυναίκες που έχουν περάσει από αυτόν τον πλανήτη φορούσαν καπέλα (π.χ Coco Chanel).

- Διάλεξε τζιν το οποίο κολακεύει την πίσω όψη :

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει η πίσω όψη της να είναι φανταστική και εντυπωσιακή. Καλό θα ήταν να δοκιμάζουμε πολλά στιλ παντελονιών και ειδικότερα τζιν, μέχρι να βρούμε το τέλειο που κολακεύει το σώμα μας.

- Αποκτήστε ένα φόρεμα θηλυκό και εντυπωσιακό :

Ειδικότερα για εκείνες τις δύσκολες μέρες, πρέπει να έχουμε έστω ένα φόρεμα μέσα στο οποίο αισθανόμαστε τέλεια και σίγουρες για τον εαυτό μας. Όποιο στιλ κι αν ακολουθούμε κάπου εκεί έξω υπάρχει το φόρεμα που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εμάς!

(Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι της εταιρείας Zara)

Δες εδώ, ποια prints θα ξεχωρίσουν αυτή την άνοιξη!