9+1 dream buy ψάθινα καπέλα για να προστατεύεσαι από τον ήλιο με στιλ

Το all time classic αξεσουάρ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες πιο εντυπωσιακό από ποτέ...
9+1 dream buy ψάθινα καπέλα για να προστατεύεσαι από τον ήλιο με στιλ



Καπέλα, ένα μεγάλο κεφάλαιο για το στιλ των γυναικών και τις περισσότερες φορές ανεξερεύνητο. Από την Coco Chanel μέχρι σήμερα, αυτό το τόσο πρακτικό και κομψό αξεσουάρ κατέχει πολλές φορές πρωταγωνιστικό ρόλο από τα πιο καθημερινά μέχρι τα πιο επίσημα outfits. Μπορεί παλιότερα το καπέλο να καθόριζε αν είσαι στη μεσαία τάξη ή όχι, τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, μιας και για πολλές από εμάς αποτελεί βασικό κομμάτι του προσωπικού στιλ μας.

Ειδικότερα τώρα που ο ήλιος είναι πιο αισθητός και το καλοκαίρι ακόμα πιο δυνατός, το καπέλο θεωρείται άκρως αναγκαίο. Φυσικά από την προστασία που προσθέτει, έχει την ικανότητα με το που το δοκιμάσουμε να μεταμορφώσει το εκάστοτε ντύσιμο μας. Τα σχέδια πολλά όπως και τα χρώματα, από το κλασικό fedora μέχρι το τζόκεϋ, είναι σίγουρο ότι θα βρούμε αυτό που μας αρέσει και μας ταιριάζει.

Η δική μας πρόταση για φέτος είναι να δώσουμε όλες μια ευκαιρία στα ψάθινα καπέλα. Μπορεί με την πρώτη σκέψη το μυαλό μας να πηγαίνει στον αγαπημένο μας παππού, αλλά τα πράγματα και η αισθητική έχει σίγουρα αλλάξει από τα χρόνια εκείνα που το φορούσε καθημερινά. Ας δώσουμε ένα άλλο αέρα στο στιλ μας, κάνοντας το πιο ανάλαφρο και γιατί όχι cool!

Οι ιδέες από ψάθινα καπέλα ξεχειλίζουν και σας παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά dream buy καπέλα στην παρακάτω gallery :

Δες εδώ, πως τα gladiators θα σε μετατρέψουν σε μονομάχο του στιλ!