Hello Summer, 30 παπούτσια και αξεσουάρ που ξεχειλίζουν καλοκαίρι

Η πιο αγαπημένη εποχή είναι μια ανάσα κοντά, καιρός να οργανωθούμε...
Hello Summer, 30 παπούτσια και αξεσουάρ που ξεχειλίζουν καλοκαίρι



Καλό μήνα είπαμε; Καλό μήνα λοιπόν, ο Μάϊος είναι πια γεγονός και εμείς είμαστε τόσο χαρούμενες, αφού από σήμερα κάθε μέρα που περνά, το πολυπόθητο καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά. Και πως θα μπούμε το στο mood του καλοκαιριού; Μα φυσικά θα αρχίσουμε από την διάθεση μας και μετά θα περάσουμε σε αυτό που μας ορίζει κάθε καλοκαίρι, το στιλ μας. 

Άλλωστε το έχουμε τονίσει πολλές φορές από την στήλη της μόδας. Το ντύσιμο και ειδικά στις γυναίκες είναι ικανό να φτιάξει την διάθεση στο λεπτό είτε το αντίθετο. Γι' αυτό πριν η ζέστη γίνει μόνιμη καθημερινή συνήθεια, ήρθε η ώρα να πάμε στα καταστήματα, να αποκτήσουμε τα πιο ωραία ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που θα μας συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι.

Αυτή την φορά θα επικεντρωθούμε στα παπούτσια και στα αξεσουάρ, τα οποία κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα outfits μας και πολλές φορές είναι καθοριστικά για το προσωπικό μας στιλ. Φέτος, τα πράγματα είναι απλά, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints θα μας απασχολήσουν αρκετά, κάνοντας το ντύσιμο μας πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό.

Στην παρακάτω gallery, ειλικρινά δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε από τα μοναδικά παπούτσια, καπέλα, τσάντες, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και άλλα. Για να πάρουμε μια γεύση...

Δες εδώ, ρούχα και παπούτσια εμπνευσμένα από την φύση!