20 υπέροχα παλτό κάτω από 150 ευρώ που δεν θα πίστευες ότι θα βρεις στα ZARA

Το αγαπημένο brand μας ενθουσιάζει με την χειμερινή του συλλογή.
20 υπέροχα παλτό κάτω από 150 ευρώ που δεν θα πίστευες ότι θα βρεις στα ZARA



Το πιο αγαπημένο ευρωπαϊκό brand των ελληνίδων, δεν είναι άλλο το ZARA. Το ισπανικό brand, το οποίο ιδρύθηκε το 1975, θεωρείτε ο μεγαλύτερος διανομέας λιανικής πώλησης ρούχων στον κόσμο. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η σχέση τιμής και ποιότητας, με προϊόντα σε χαμηλές τιμές και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Θυμάμαι πολύ καθαρά μέχρι και σήμερα, την πρώτη φορά που με πήρε η μητέρα μου για ψώνια σε ένα κατάστημα ZARA. Ήμουν σε εκείνη την φάση που  ως παιδί του δημοτικού  άρχισα να ενδιαφέρομαι για την εμφάνιση μου και το τι στυλ βγάζω προς τα έξω. Τα πιο αγαπημένα μου ZARA ρούχα ήταν αυτά που φόρεσα την πρώτη ημέρα στο σχολείο, στην πρώτη γυμνασίου. Ένα κίτρινο παστέλ παντελόνι και μία cropped φλοράλ μπλούζα σε παρόμοιες αποχρώσεις. Θυμάμαι το πόσο ξεχωριστή και cool ένιωθα εκείνη τη μέρα με τις στιλιστικές μου επιλογές.  Τα πρώτα sneakers που αγόρασα από το αγαπημένο μου κατάστημα, δεν τα φόρεσα για δύο βδομάδες, για τον απλούστατο λόγο ότι τα είχα τοποθετήσει πάνω στο γραφείου μου και αρνιόμουν να τα φορέσω για να μην τα λερώσω. Εντάξει, είχα πάντα μία παράξενη σχέση με τη μόδα αλλά είμαι σίγουρη ότι και εσύ έχεις βιώσει τέτοιες αναμνήσεις, στις πρώτες σου απόπειρες για stylish outfits ως πιτσιρίκι.

Το αγαπημένο μας brand φέτος έχει μία από τις καλύτερες συλλογές του τα τελευταία χρόνια. Λατρεμένα φορέματα, φούστες και καλοραμμένα παντελόνια. Όσον αφορά τα πανωφόρια, θα μπορέσεις να βρεις μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε παλτά, bomber jacket, biker jackets, parka και blazers. Παστέλ αποχρώσεις, έντονα χρώματα και κλασσικό μαύρο, για να διαλέξεις. Σου μαζέψαμε τα πιο όμορφα ZARA παλτό κάτω των 150 ευρώ για όλα τα στυλ και τις ηλικίες.