Οι 30 ομορφότερες τσάντες ώμου και που θα τις βρεις

Εσύ ποια τσάντα θα διαλέξεις;
Οι 30 ομορφότερες τσάντες ώμου και που θα τις βρεις



Δεν χρειάζεται να είσαι η Mary Poppins για να χωράς τα πάντα στην τσάντα σου. Εμείς οι γυναίκες έχουμε το ταλέντο να μπορούμε να χωρέσουμε ό,τι θα χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της μέρας σε μία μόνο τσάντα. Βεβαία, ως κορίτσια, η μία τσάντα δεν θα είναι ποτέ αρκετή και πάντα θα θέλουμε κάτι μεγαλύτερο και ακόμα πιο «ευρύχωρο».

Έχουμε τσάντες που ταιριάζουν με κάθε παπούτσι της ντουλάπας μας, σε κάθε χρώμα και για κάθε περίσταση. Πρέπει να παραδεχτείς ότι οι πιο πρακτικές και ξεκούραστες τσάντες είναι αυτές που φοριούνται στον ώμο. Έχεις άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο τους, βγαίνουν σε αρκετά μεγάλα μεγέθη και μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για κάθε γούστο.

Μπορεί η κλασική ορθογώνια τσάντα ώμου να είναι η πιο ασφαλής επιλογή σου, αφού ταιριάζει ιδανικά με το look του γραφείου αλλά για τη βόλτα μπορείς να διαλέξεις μία τσάντα πουγκί, με κρόσσια ή χωρίς, δίνοντας έτσι boho αέρα στο ντύσιμο σου. Δεν χρειάζεται οι τσάντες σου να είναι σε μαύρο ή καφέ χρώμα, αφού ανάλογα με την χρωματική παλέτα της ντουλάπας σου, μπορείς να διαλέξεις τσάντες σε διαφορετικά χρώματα, όπως το μουσταρδί, το μπορντό, το σκούρο πράσινο ή το μπλε. Αν τολμάς ακόμα περισσότερο, επίλεξε ένα πουγκί σε baby blue απόχρωση αφού είναι ένα από τα must της σεζόν.