Dream Buy - Κορδόνια παντού : 15 μοναδικά παπούτσια για τα πιο ιδιαίτερα summer looks

Aπό τοπέδιλο μέχρι το ψηλοτάκουνο, θα γίνουν η νέα σου εμμονή...
Dream Buy - Κορδόνια παντού : 15 μοναδικά παπούτσια για τα πιο ιδιαίτερα summer looks



Όσο και να μιλάμε και να αναλύουμε τις νέες τάσεις στα παπούτσια, ειλικρινά δεν χορταίνουμε με τίποτα. Ειδικότερα τώρα που το καλοκαίρι βγαίνουν όλο και περισσότερα σχέδια, όλα τα κορίτσια ανυπομονούμε να αποκτήσουμε ένα ή δύο η και τρία ζευγάρια παπούτσια που θα μεταμορφώσουν το στιλ και το ντύσιμο μας στο λεπτό.

Φέτος το καλοκαίρι, τα πόδια μας θα γεμίσουν παντού κορδόνια. Ψηλοτάκουνα, πέδιλα, flats και εσπαντρίγιες αποκτούν πολλά κορδόνια και μας καλούν να παίξουμε μαζί τους και να τα δέσουμε με τον πιο κομψό και chic τρόπο. Τα παπούτσια που δένουν το πόδι μας από τον αστράγαλο μέχρι και το γόνατο, έχουν την ιδιότητα να δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά, κάνοντας τα outfit μας ακόμα πιο ενδιαφέροντα και stylish.

Από το minimal μέχρι το πιο ''φορτωμένο'' ντύσιμο, τα παπούτσια με τα κορδόνια μπορούν να ενταχτούν άνετα και έξυπνα, και μην σας πω ότι δεν θα χρειαστούμε να προσθέσουμε επιπλέον αξεσουάρ και κοσμήματα. Και ο λόγος είναι ότι από μόνα τους τα περισσότερα παπούτσια που δένουν με τα κορδόνια, αποτελούν ένα ''κόσμημα''. Κορίτσια, παντού κορδόνια...

Αν σου αρέσουν τα λευκά ψηλοτάκουνα, click εδώ για να δεις τα πιο ενυπωσιακά σχέδια!