Διαλέξαμε τα καλύτερα sneakers για σένα και σου τα προτείνουμε

Διαλέξαμε τα καλύτερα sneakers για σένα και σου τα προτείνουμε



Σου έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι η ώρα να βάλεις τα sneakers ξανά στη ζωή σου και να τολμήσεις το sporty look χωρίς απαραίτητα να καταφύγεις στο σίγουρο δρόμο, φορώντας μία φόρμα και ένα απλό top.

Οι street style εμφανίσεις των fashionistas στις Εβδομάδες Μόδας του κόσμου θα σε εμπνεύσουν να δοκιμάσεις το νέο trend και να πάρεις ιδέες, προσαρμόζοντας τις προτάσεις τους στα μέτρα σου. Αν είσαι ήδη sporty τύπος δοκίμασε να βάλεις στην άκρη τις φόρμες σου και να τονίσεις την σιλουέτα σου με skinny jean χωρίς να αποχωριστείς τα φαρδιά σου φούτερ. Δοκίμασε το look συνδυασμένο με ένα baseball cup για έξτρα πόντους στυλ.

Αν πάλι το στυλ σου αποτελείται κυρίως από girly στοιχεία, τότε σου έχουμε τα πιο τέλεια νέα. Μπορείς να πλέον να συνδυάζεις τα κοριτσίστικα φουστάνια σου ή της skater φούστες σου. Μπορείς να εντάξεις το νέο look στην καθημερινότητα σου σιγά σιγά, επιλέγοντας sneakers για περπάτημα όπως αυτά των converse ή της vans και όταν αισθανθείς αρκετά σίγουρη να δοκιμάσεις να φορέσεις  running shoes με δερμάτινες φούστες και αέρινα πουκάμισα. Σκέψου ότι δεν δοκιμάζεις απλά ένα καινούριο trend ανακαλύπτοντας νέα look που σου ταιριάζουν αλλά είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να περπατάς άνετα όλη μέρα χωρίς να κουράζονται τα πόδια σου και η μέση σου.