5 είδη denim παντελόνιων που πρέπει να έχεις

Τα τζιν που θα χρειαστείς φέτος
5 είδη denim παντελόνιων που πρέπει να έχεις



Το jean είναι το basic και συνηθισμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να φοράς κάθε μέρα το ίδιο παλιό κομμάτι που έχεις από το λύκειο. Χρειάζεσαι κάποια βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, ταιριάζουν με το σώμα σου και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.

Ας αρχίσουμε λοιπόν…

Το ψηλόμεσο τζιν

Αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου, ταιριάζουν ιδανικά με πουκάμισα και θα δείχνουν τα οπίσθιά σου να φαίνονται στητά και γυμνασμένα.

Το τζιν με τα σκισίματα

Συνήθως είναι λίγο φαρδύ, σε ίδια γραμμή και το φοράς με γυρισμένα ρεβέρ. Τα σκισίματα το κάνουν να δείχνει πιο urban και είναι σαν να συνδυάζεις accessories και jean μαζί σε ένα κομμάτι.

Boyfriend τζιν

Το πιο αγαπημένο τζιν και το πιο βολικό από όλα. Ταιριάζει τόσο με τα high heels σου όσο και με sneakers, κρύβει περιττά παχάκια.

Το παντελόνι σε flare γραμμή ή αλλιώς το παντελόνι καμπάνα

Ψηλόμεσο, σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη, πιο ψηλή και θα ανανεώσει το βαρετό look του γραφείου. Ταιριάζει με flatforms και πλατφόρμες.

Η σαλοπέτα

Το σύνολο των παιδικών σου χρόνων είναι και πάλι must. Φόρεσε το με ημιδιάφανα πουκάμισα και δετά σανδάλια ή ankle boots με τακούνι.