Must have : 10 ιδιαίτερα flatform για extra ύψος και στιλ

Εσύ ακόμα να αποκτήσεις το δικό σου ζευγαρι;
Must have : 10 ιδιαίτερα flatform για extra ύψος και στιλ



Το καλοκαίρι ενδείκνυται για flat παπούτσια και αυτό γιατί τα ψηλοτάκουνα δεν είναι και η πιο βολική επιλογή για τις διακοπές στο νησί. Και επειδή είμαστε κορίτσια και λατρεύουμε τις εναλλαγές στο στιλ μας, δεν διστάζουμε να δοκιμάζουμε νέα trend. Ένα από αυτά που από τον χειμώνα έχουν κάνει την εμφάνιση τους είναι τα flatform. Και όταν κάνουμε λόγο για flatform εννοούμε εκείνα τα παπούτσια που είναι ίσια (εξού και το flat) αλλά έχουν μια extra σόλα.

Στιλάτα, ιδιαίτερα αποτελούν το next best thing όσον αφορά τα παπούτσια. Σαφώς πιο ξεκούραστα από τα ψηλοτάκουνα, προσθέτουν επιπλέον ύψος χωρίς κανείς να το καταλάβει. Μπορούν να φορεθούν από το πρωϊ στο γραφείο μέχρι σε μια βραδινή έξοδο. Ευτυχώς για εμάς τα σχέδια και τα χρώματα που θα συναντήσουμε είναι τόσα πολλά που είναι δύσκολο να μην βρούμε αυτό που μας αρέσει και φυσικά ταιριάζει στο στιλ μας.

Αν και εσύ ψάχνεις για κάτι πιο ιδιαίτερο και εναλλακτικό, μην το σκέφτεσαι άλλο τα flatform είναι η λύση. Η gallery που ακολουθεί απλά θα σε εντυπωσιάσει...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Μιας και μιλάμε για παπούτσια, δες εδώ 10 μπλε εντυπωσιακά ζευγάρια που θυμίζουν ελληνικές θάλασσες.