Μίνι φορέματα : Σάββατο! Μπες στο πιο girly mood με τα πιο stylish φορέματα

Ένα μίνι φόρεμα και ένα χαμόγελο αρκούν για να ξεχωρίσεις...
Μίνι φορέματα : Σάββατο! Μπες στο πιο girly mood με τα πιο stylish φορέματα



Κορίτσια τέρμα οι δικαιολογίες, το Σάββατο έφτασε και ήρθε η ώρα να κάνετε εντύπωση. Και ειδικότερα εσείς που η καλοκαιρινή σας άδεια έχει τελειώσει δεν υπάρχει δικαιολογία να κάτσετε σπίτι. Ντυθείτε, βαφτείτε, φορέστε το πιο χαρούμενο χαμόγελο σας και είστε έτοιμες. Βέβαια σχεδόν έτοιμες αφού πρώτα πρέπει να δοκιμάσετε τα πιο εντυπωσιακά και girly φορέματα που θα σας προτείνουμε παρακάτω.

Αφού το καλοκαίρι καλά κρατεί ακόμα, ένα μίνι φόρεμα εκτός ότι θα αναδείξει το μαυρισμένο σας δέρμα, θα σας κάνει ακόμα πιο σαγηνευτικές και όμορφες. Τα σχέδια αλλά και οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα συναντήσεις πολλοί. Αλλά πρώτα απ' όλα το πρώτο που πρέπει να ''φορέσεις'' είναι η καλή ψυχολογία και φυσικά η αυτοπεποίθηση, γιατί αλλιώς αν δεν έχεις αυτά ότι και φορέσεις θα χαθεί (και αυτό δεν το θέλουμε με τίποτα).

Όσον αφορά τις τάσεις, φέτος τα έντονα print (paisley, floral, ethnic) έχουν την τιμητική τους, χωρίς βέβαια τα minimal σχέδια να χάνουν το έδαφος από αυτό που είχαν κερδίσει τον χειμώνα. Για περισσότερη έμπνευση δες την παρακάτω gallery που διαλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα κοντά φορέματα που θα δώσουν ''το κάτι'' που ζητάς στην έξοδο σου. Εμείς σου δείξαμε τι να φορέσεις, οι επόμενες κινήσεις είναι δικές σου...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Αν από την άλλη λατρεύεις το maxi φόρεμα, δες εδώ πως το φόρεσε η Heidi Klum.