Must have : To δαντελένιο σουτιέν που πρέπει να δοκιμάσεις (ρεπορτάζ αγοράς)

Το εσώρουχο που τα it girl δεν αποχωρίζονται...
Must have : To δαντελένιο σουτιέν που πρέπει να δοκιμάσεις (ρεπορτάζ αγοράς)



Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για εσώρουχα και συγκεκριμένα για σουτιέν. Και όχι για τυχαία σουτιέν, αλλά για την τελευταία hot τάση και δεν είναι άλλα από αυτά με δαντέλα. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στους κλασικούς στηθόδεσμους με την ενοχλητική μπανέλα και με την υπερβολική ενίσχυση. Αλλά για εκείνα που είναι τόσο stylish και με ιδιαίτερα σχέδια που θα επιδιώκετε να φαίνονται έστω και λίγο μέσα από τα ρούχα σας.

Από τις πιο διάσημες star μέχρι τις πιο στιλάτες fashion blogger τα δαντελένια σουτιέν αποδείχτηκαν το απόλυτο must-have χωρίς να φαίνεται χυδαίο και ''δεύτερο''. Θα τα βρείτε σε ελαστική μορφή και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα σχέδια ενδείκνυνται για κοπέλες με μικρό σχετικά στήθος. Εσείς που έχετε μεγάλο στήθος μην στεναχωριέστε μιας και μπορείτε να επιλέξετε ένα σουτιέν το οποίο έχει κάποια στήριξη.

Μέσα από tank top, loose φορέματα και crop top, το δαντελένιο σουτιέν που θα αχνοφαίνεται θα σας δώσει extra θηλυκότητα και μια δόση μυστηρίου. Η gallery που ακολουθεί θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα του πιο ''hot'' trend.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Εκτός από τα δαντελένια σουτιέν που αποτελούν σημαντικό must have, δες εδώ γιατί τα λευκά αξεσουάρ θα ανανεώσουν το στιλ σου στο λεπτό.