Homewear : Aυτά είναι τα πιο cosy και ζεστά ρούχα για μέσα στο σπίτι

Πιτζάμες και ζακέτες που άνετα θα φορούσατε και έξω...
Homewear : Aυτά είναι τα πιο cosy και ζεστά ρούχα για μέσα στο σπίτι



Η καλύτερη εποχή είναι αυτή που διανύουμε τώρα. Και τι εννοώ; Λίγο το κρύο που έκανε για τα καλά την εμφάνιση του, λίγο ότι μόλις υποδεχτήκαμε τον Οκτώβρη, τι καλύτερο άραγε υπάχει από το χουχούλιασμα στον καναπέ παρέα με μια ζεστή σκολάτα και ένα καλό βιβλίο;

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν, αν δεν φοράμε επίσης χουχουλιάρικες πιτζάμες και γιατί όχι τόσο stylish, που όσοι μας βλέπουν να μπερδεύονται αν πρόκειται για ρούχα που φοριούνται έξω από το σπίτι.

Παλιά όταν μιλούσαμε για πιτζάμες ή νυχτικά, αμέσως σκεφτόμασταν τις κλασικά καρό ή με αρκουδάκια σχέδια. Τώρα το homewear, τις περισσότερες φορές δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σπορ ρούχα που επιλέγουμε έξω και αυτό είναι πολύ βολικό ιδιαίτερα όταν έχουμε αναπάντεχες επισκέψεις από φίλους και συγγενείς.

Basic αποχρώσεις όπως το γκρι, το λευκό, το μαύρο και το nude, είναι λίγες από αυτές που θα συναντήσεις σε ζεστές ζακέτες, μαλακές παντόφλες και εντυπωσιακές πιτζάμες, ολόσωμες φόρμες και φορέματα. Άφησε για λίγο στην άκρη τα oversized ρούχα του αγοριού σου, που χρησιμοποιείς σαν πιτζάμες, ή τα παλιά σου ρούχα, και επένδυσε στο homewear που θα σε ανανεώσει και γιατί όχι που θα σου αλλάξει πλήρως την διάθεση. Άλλωστε, ένα δώρο στον ευατό μας, αν μη τι άλλο το αξίζουμε!

Extra news : Ευτυχώς για όλες μας, σχεδόν όλα καταστήματα και e-shop καλύπτουν όλους τους σωματότυπους και μεγέθη και ειδικότερα το ηλεκτρονικό κατάστημα nota.gr, το οποίο διαθέτει νούμερα από το 44 έως το 62. Τέλειο;

Τι λέτε; Είστε έτοιμες να δείτε την πιο χουχουλιάρικη gallery;

Fall objects : Δες εδώ 41 must - have αντικείμενα που πρέπει να αποκτήσεις για το σπίτι σου!