Mόδα χειμώνας 2016 : 10 σκουφάκια για επιπλέον προστασία και στιλ

Γιατί ένα σχέδιο, δεν είναι ποτέ αρκετό...
Mόδα χειμώνας 2016 : 10 σκουφάκια για επιπλέον προστασία και στιλ



Ένα είναι το σίγουρο, η υγρασία και η βροχή δεν είναι σύμμαχοι για τα μαλλιά μας. Όσο ίσια και αν είναι δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεαστούν, και να βγάλουν τον ''χειρότερο'' τους εαυτό. Μια γρήγορη λύση που μπορώ να σκεφτώ και χαρίζει προστασία και στιλ στην στιγμή, είναι ο αγαπημένος σκούφος.

Πρακτικός και χουχουλιάρικος, μας θυμίζει πως ο χειμώνας είναι πολύ κοντά και ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε ένα νέο σκούφο, γιατί πρώτον ένα σχέδιο δεν είναι ποτέ αρκετό και δεύτερον η μόδα αλλάζει και οι τάσεις επηρεάζουν και τα αξεσουάρ μας.

 

Φέτος λοιπόν, δεν πρέπει να κάνεις βήμα χωρίς τον σκούφο σου, αφού τα σχέδια και τα χρώματα που θα συναντήσεις, θα σε ενθουσιάσουν. Κλασικά μαύρα, γκρι σκούφοι με ιδιαίτερα διακοσμητικά και άλλα σχέδια με έξυπνα logo, θα κάνουν την διαφορά και θα ολοκληρώσουν το φθινοπωρινό στιλ στο λεπτό.

Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα, μέσα στην τσάντα σου, να έχεις έναν πρόχειρο σκούφο (γιατί οι εναλλαγές του καιρού είναι συνεχείς), χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετός και αδιάφορος. Για εντυπωσιακά και stylish σκουφάκια, δες την gallery που ακολουθεί...

H νέα τάση, θέλει τις μπλούζες με μανίκια-καμπάνα, δες εδώ τα πιο ιδιαίτερα σχέδια!