Μόδα χειμώνας 2016 : Lbd - 40 μικρά μαύρα φορέματα που θα αγαπήσεις

Bρες αυτό που σου ταιριάζει για να είσαι σέξι και chic συγχρόνως...
Μόδα χειμώνας 2016 :  Lbd - 40 μικρά μαύρα φορέματα που θα αγαπήσεις



Ναι σε προκαλώ, να πας τώρα στη ντουλάπα σου και να βρεις πόσα μικρά μαύρα φορέματα έχεις. Το ξέρω ότι έχεις πολλά αλλά πίστεψε με ποτέ δεν θα είναι αρκετά αφού εκεί έξω υπάρχουν άπειρα σχέδια που σου ταιριάζουν και θα κάνουν την εμφάνιση σου σέξι και εντυπωσιακή.

Το Lbd (δηλαδή το little black dress), είναι ίσως το πιο κλασικό κομμάτι στη ντουλάπα κάθε γυναίκας που οφειλει να έχει και να φορά. Ειδικότερα εκείνες τις φορές που δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε, το μικρό μαύρο φόρεμα σηκώνει ανάστημα και μας βγάζει στο λεπτό από την δύσκολη θέση.

Διάσημες star του Hollywood (όπως η Selena Gomez, η Ciara, η Jessica Chastain και η Rihanna), είναι λίγες από εκείνες που αποδεικνύουν ότι ένα μικρό μαύρο φόρεμα (φυσικά πάντα σε συνδυασμό με το προσωπικό στιλ), αρκεί για να ξεχωρίσεις και να χαρακτηριστείς καλοντυμένη και στιλάτη.

Εκτός από την μαγική ιδιότητα ότι το μαύρο φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τους σωματότυπους, έχει και το θετικό στοιχείο ότι συνδυάζεται με τα πάντα (χρώματα, στιλ, αξεσουάρ και παπούτσια).

Από το πρωί στο γραφείο με ένα blazer από πάνω, το απόγευμα με μια oversized ζακέτα και λευκά sneakers και το βράδυ με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, το πιο κλασικό φόρεμα στο μαύρο χρώμα θα γίνει το απόλυτο must-have της ντουλάπας σου (αν δεν έχει γίνει ακόμα).

Εμείς, μιας και γνωρίζουμε την αγάπη σου για τα μαύρα φορέματα, ψάξαμε και βρήκαμε 40 υπέροχα σχέδια (ναι, 40!), για να επιλέξεις την επόμενη κλασική και safe αγορά σου, δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα. Η gallery που ακολουθεί, απλά θα σε εντυπωσιάσει...

Eίσαι plus size girl; Δες εδώ 25 εντυπωσιακές φούστες και διάλεξε την αγαπημένη σου!