Τα must have κοσμήματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος

Τα κοσμήματα που πρέπει να βάλεις στη λίστα αγορών σου.
Τα must have κοσμήματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος



Όλες έχουμε κλασικά κοσμήματα τα οποία φοράμε κάθε σεζόν και μας έχουν βγάλει από το αδιέξοδο κάθε φορά που θέλουμε να στολίσουμε ένα απλό φόρεμα ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο.

Πέρα από τα κλασσικά σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και τα statement κολιέ που έχουν όλες στην ντουλάπα μας, υπάρχουν κάποια βασικά κοσμήματα τα οποία είναι must για το χειμώνα που μας έρχεται και ήρθε η ώρα να τα γνωρίσεις.

Μήπως είναι η ώρα για μία αλλαγή στη μπιζουτιέρα σου;

Τα choker κολιέ

Καθώς τις τελευταίες σεζόν έχουμε μπει στην διαδικασία που αναβιώνουμε τα 90s για μία ακόμη φορά, δεν θα μπορούσε να λείπει το νούμερο ένα κόσμημα εκείνης της εποχής, τα choker κολιέ.

Προφανώς δεν σου λέμε να φορέσεις τα πολύχρωμα πλαστικά choker της Miley Cyrus –έχεις την συγκατάθεση μας όμως αν θες να το τολμήσεις- αλλά να φορέσεις την μεταλλική, formal εκδοχή τους. Tα choker κολιέ είναι το τέλειο καθημερινό κόσμημα αφού είναι όσο περίεργα και φανταχτερά χρειάζεται για το casual ντύσιμο σου.

Statement earrings

Ξέχνα τα statement κολιέ και δώσε την προσοχή σου στο νέο statement trend για μία ακόμα σεζόν, τα μεγάλα σκουλαρίκια. Μπορούν να κάνουν και το πιο απλό και βαρετό look μοναδικά και glamorous.

H αλυσίδα για το χέρι

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις και το χειμώνα το απόλυτο trend του καλοκαιριού στα κοσμήματα;

Η αλυσίδα στο χέρι θέλει edgy ντύσιμο και για αυτό το λόγο φόρεσε την με το αγαπημένο σου leather παντελόνι, ένα ζευγάρι ankle boots και ένα πουλόβερ σε ουδέτερο χρώμα.

Ear cuff

Για μία ακόμα χρονιά τα ear cuffs θα κάνουν τις εμφανίσεις μας να ξεχωρίσουν. Πιάσε τα μαλλιά σου ένα messy κότσο, φόρεσε κόκκινο κραγιόν και άσε το ear cuff να κάνει τα υπόλοιπα.

Θυμήσου ότι όπως και η αλυσίδα στο χέρι, το ear cuff χρειάζεται δυναμικό ντύσιμο για αυτό βάλε φαντασία στα outlooks σου. Επειδή το ear cuff φοριέται μόνο από το ένα αυτί, φρόντισε στο άλλο αυτί σου να φορέσεις ένα μικρότερο σκουλαρίκι στην ίδια απόχρωση ή στο ίδιο μέταλλο όπως το ear cuff σου.

Γέμισε το χέρι σου με δαχτυλίδια

Η μόδα των πολλών παρόμοιων δαχτυλιδιών στο ίδιο χέρι είναι τόσο must που τα πιο πολλά από τα αγαπημένα σου brands με κοσμήματα, έχουν φέτος ειδικά σετ με δαχτυλίδια που ταιριάζουν μεταξύ τους για όλα τα δάχτυλα, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεις για να φτιάξεις το σετ σου.